Acasă Sport Fotbal Sepsi – „U“ Craiova / Cristiano Bergodi: „Nu mi-e frică de nimeni!“...

Sepsi – „U“ Craiova / Cristiano Bergodi: „Nu mi-e frică de nimeni!“ (VIDEO)

Antrenorul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi, a prefațat partida cu Universitatea Craiova, din etapa 23 a Ligii 1. Italianul a vorbit laudativ la adresa fostei sale formații, dar speră ca punctele să rămână în Covasna.

„Va fi un meci dificil, pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din România. Are un lot foarte competitiv, numeros și au arătat bine în ultimul meci. Craiova are un joc combinativ, cu un ritm ridicat, mai ales în jumătatea adversă. E o echipă care are multe puncte forte. Are un lot omogen și antrenorul lor poate să facă alegeri foarte bune. Trebuie să avem grijă de anumiți jucători, pentru că îi cunosc foarte bine. Noi nu avem un moral prea bun, pentru că am pierdut la Botoșani, unde eu zic că echipa a arătat bine. Am fost mulțumit de joc, doar rezultatul nu a fost cel pe care l-am dorit. Suntem pe drumul bun. Avem ocazia să arătăm ce putem împotriva unei echipe care joacă un fotbal bun“, a spus Bergodi.

„Sunt încrezător că vom lua punctele“

Cristiano Bergodi este convins că jucătorii săi vor avea o replică bună contra Științei, chiar dacă oaspeții au avut două zile de odihnă în plus.

„Motivația trebuie să existe întotdeauna, pentru că în fotbal nu se schimbă ‘foaia’ de la o etapă, la alta. Indiferent că ai pierdut sau ai câștigat, totul trece imediat și te gândești la meciul următor. Suntem motivați, pentru că jucăm împotriva unei echipe foarte bune, de tradiție, cu jucători tehnici și de viteză. Ei au avut două zile în plus și asta poate însemna mult. Dar și noi vom fi refăcuți la ora meciului. Avem o echipă bună și ne vom mobiliza. Nu mi-e frică de nimeni! Vom vedea cine va fi mai bună, dar eu sunt încrezător că vom lua punctele“, a comentat tehnicianul italian.

„Universitatea Craiova este o amintire frumoasă“

Cristiano Bergodi a devenit nostalgic când a fost întrebat despre sentimentele care-l încearcă înaintea duelului în care își va revedea foștii elevi.

„Pentru mine, Universitatea Craiova este o amintire frumoasă. Peste tot pe unde am fost am avut amitiri frumoase, cu jucătorii, conducerea. Relația umană rămâne și după, mai ales dacă este vorba despre o relație profesională corectă. Pe mine mă bucură mult faptul că mă revăd cu jucătorii pe care i-am antrenat. Cred că am făcut o performanță acolo, pentru că am jucat cu titlul pe masă. Mă bucur că întâlnesc fosta mea echipă“, a declarat Cristiano Bergodi.

Liga 1, etapa 23:

Vineri, 28 ianuarie:
ora 20.00: Sepsi – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 29 ianuarie:
ora 14.00: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş
ora 17.00: Academica Clinceni – Farul
ora 20.00: Rapid – UTA Arad

Duminică, 30 ianuarie:
ora 14.00: Chindia Târgoviște – CS Mioveni
ora 17.00: FCU Craiova – FC Argeş
ora 20.00: Dinamo – FCSB

Luni, 31 ianuarie:
ora 20.00: CFR Cluj – FC Botoșani

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și:

Exit mobile version