Acasă Sport Fotbal Liga 1 / Sorin Cârțu, despre venirea lui Marian Copilu: „Nu suntem...

Liga 1 / Sorin Cârțu, despre venirea lui Marian Copilu: „Nu suntem în concurență!“

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Universitatea Craiova are 3 preşedinţi în organigramă în momentul de faţă, odată cu venirea lui Marian Copilu. Astfel, Adrian Andrici este preşedintele Consiliului de Administraţie, Sorin Cârţu este preşedinte „fără responsabilităţi“, iar Marian Copilu este executiv. Dacă Adrian Andrici este mai mult în „umbră“, Sorin Cârţu şi Marian Copilu vor fi întotdeauna oamenii care vor ieşi în faţă să apere interesele clubului din Bănie.

„Nu am niciun fel de stres sau supărare“

„Sorinaccio“ a anunțat că nu are nicio problemă să colaboreze cu Marian Copilu. El a precizat, însă, că viitorul său la Universitatea Craiova este incert, având în vedere că urmează alegeri pentru funcția de președinte. Contractul lui Sorin Cârțu (66 de ani) cu Universitatea Craiova expiră pe 15 martie.

„Nu suntem în concurență, eu cu Marian. El este într-un sector executiv, eu sunt exact ce am fost și până acum. Nu e nicio greșeală dacă se adresează cineva cu ‘președintele Universității Craiova’, asta e poziția mea. Nu mă simt lezat de această numire pe care a făcut-o domnul Rotaru, cu Marian Copilu. Eu am cerut responsabilități limitate în club, să nu creez nu știu ce. Dacă voiam, antrenam în continuare. Dar voiam o altă poziționare. Clubul mi-a dat exact ce am negociat. Nu am niciun fel de stres sau supărare. În plus, pe 15 martie se termină contractul meu. În situația în care vor să mai continuăm, e OK. Dacă nu, ne strângem mâinile și fiecare cu treaba lui. Am fost alături de proiectul ăsta din secunda unu“, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în Liga 1, după 21 etape, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 6 și 7, Farul și Rapid.
Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.00, Universitatea Craiova o va pe stadionul „Ion Oblemenco“ pe Rapid. Disputa contează pentru etapa 22 din Liga 1, prima din anul 2022.

Citeşte şi: Exclusiv / Mihai Roman, dezamăgit: „Mi-am dorit foarte mult să reuşesc acolo, acasă“

Exit mobile version