Acasă Sport Fotbal Liga Europa / FC Barcelona – Napoli, în baraj pentru optimi. Vezi...

Liga Europa / FC Barcelona – Napoli, în baraj pentru optimi. Vezi programul complet!

Foto: uefa.com
Foto: uefa.com

FC Barcelona o va întâlni pe Napoli într-un duel din play-off-ul pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, potrivit tragerii la sorţi efectuate astăzi, la Nyon. Barca a ocupat locul al treilea în grupa sa din Liga Campionilor, în timp ce Napoli a terminat pe locul secund în grupa sa din Europa League.
Cele două echipe s-au întâlnit în sezonul 2019/2020 al Ligii Campionilor, în optimile de finală, catalanii câştigând cu 3-1 pe Camp Nou, după 1-1 la Napoli.

Un alt duel interesant se anunţă a fi cel dintre FC Porto şi Lazio Roma, la care este legitimat şi fundaşul român Ştefan Radu. Porto a învins-o pe Lazio în semifinalele sezonului 2002/03 al Cupei UEFA, la finalul căruia câştigau trofeul. „Dragonii“ au câştigat cu 4-1 acasă, iar meciul de la Roma s-a încheiat fără goluri, 0-0, aminteşte Agerpres.

Glasgow Rangers, echipă la care joacă românul Ianis Hagi, o va înfrunta pe Borussia Dortmund. Cele două echipe au fost adversare în opt meciuri în cupele europene, cel mai recent în turul al treilea al Cupei UEFA, ediţia 1999/2000, când clubul german s-a impus cu 3-1 la loviturile de departajare, după victorii cu 2-0 pe teren propriu pentru cele două combatante.

Programul meciurilor din play-off-ul pentru optimile de finală ale Europa League:

Sevilla FC – Dinamo Zagreb
Atalanta Bergamo – Olympiakos Pireu
RB Leipzig – Real Sociedad
FC Barcelona – SSC Napoli
Zenit Sankt Petersburg – Real Betis Sevilla
Borussia Dortmund – Glasgow Rangers
Sheriff Tiraspol – Sporting Braga
FC Porto – Lazio Roma

Partidele din prima manşă vor avea loc în data de 17 februarie, iar returul o săptămână mai târziu.

Citeşte şi: Liga Campionilor / PSG – Real Madrid, capul de afiş al optimilor

Exit mobile version