Acasă Sport Fotbal FCSB nu se prezintă la Voluntari şi pierde la „masa verde“ duelul...

FCSB nu se prezintă la Voluntari şi pierde la „masa verde“ duelul din Cupă

Foto: Prosport.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a confirmat, luni seară, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, că partida FC Voluntari – FCSB, programată miercuri, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Cupei României, nu se va mai disputa! Această decizie vine după ce clubul oaspete a anunţat că nu se poate prezenta din cauza numărului mic de jucători valizi.

„Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura. Meciul, programat iniţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere ‘Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022’, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021″, se arată pe federaţie.

FRF informează că acest caz urmează a fi judecat de Comisia de Disciplină.

În aceste condiţii, formaţia antrenată de Edward Iordănescu va pierde la „masa verde“ cu scorul de 0-3, rezultat ce va trebui omologat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar în sferturile de finală se va califica FC Voluntari.

FCSB ar fi avut suficienţi jucători pentru a disputa meciul dacă acesta ar fi fost programat joi, când trei dintre jucătorii infectaţi, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea vor ieşi din izolare.

FCSB nu a putut disputa nici partida cu Farul Constanţa, care trebuia iniţial să aibă loc duminică, la Ovidiu, în etapa a 13-a a Ligii I, ea fiind amânată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru 4 noiembrie (ora 17:30).

Citeşte şi: Liga 1 / Andrei Ivan, singurul „leu“ din echipa etapei a 13-a

Exit mobile version