Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Mediaş / Negrilă: „Sper să se trezească băieţii noştri...

„U“ Craiova – Mediaş / Negrilă: „Sper să se trezească băieţii noştri la meciul de sâmbătă“

Nicolae Negrilă (albastru) are aşteptări mai mari de la elevii lui Reghecampf (Foto: Alex Vîrtosu)
Nicolae Negrilă (albastru) are aşteptări mai mari de la elevii lui Reghecampf (Foto: Alex Vîrtosu)

Universitatea Craiova nu a oferit rezultatele aşteptate, iar susţinătorii săi aşteaptă revirimentul. Unul dintre aceştia este Nicolae Negrilă, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima. „Negoro“ a declarat pentru Gazeta de Sud că dezamăgirea a devenit şi mai mare după meciul cu UTA, de la Arad.

„Nu ştiu ce să mai spun, pentru că m-au dezamăgit complet băieţii. Am avut mare încredere în ei, dar începutul ăsta de campionat… Nu mă aşteptam să pierdem la UTA. Arbitrajul a fost dezastruos, este avevărat, dar nu vreau să dau vina pe asta. Noi am fost problema, că nu am marcat. Dacă ei au dat un gol, noi trebuia să marcăm două! Chiar dacă i-a spart dantura lui Bancu! La golul primit spun că vina a fost a lui Pigliacelli, în primul rând. Ratăm prea mult! La finalizare suferim tare rău, pe apărare nu facem marcaj cum ar trebui, nu ştiu ce se întâmplă cu ei!“, a spus fostul fundaş al Ştiinţei, ajuns la 67 de ani.

„Să nu mai piardă, că şi aşa e supărarea mare“

Pentru Universitatea Craiova urmează un joc pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş. Disputa cu ardelenii, aflaţi şi ei într-o postură delicată după cinci etape, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30. Nicolae Negrilă nu concepe un alt rezultat negativ şi le cere alb-albaştrilor să strângă rândurile şi să lupte ca nişte „lei“.

„Poate că îşi revin acum, la meciul ăsta cu Gaz Metan Mediaş. Sper să se trezească la meciul de sâmbătă. Trebuie neapărat să-i batem, să facem şi noi 9 puncte, pentru că nu-i posibil să fim acolo în spate în clasament. Avem condiţii extraordinare, iar valoric suntem peste multe echipe, dar trebuie să arătăm asta şi în teren. Eu sper să-şi revină cât mai repede şi să fim acolo sus, unde merităm. Păcat de publicul ăsta care este alături de ei! Şi noi, cei din Craiova Maxima, suntem alături de ei trup şi suflet, dar ei trebuie să facă un efort şi să iese din pasa asta proastă. Să nu mai piardă, că şi aşa e supărarea mare! Oltenii au fost învăţaţi cu rezultate bune, nu cu aşteptări din astea. Ce să facă şi Reghecampf? Sunt convins că el îşi face foarte bine treaba! Ei (jucătorii – n.r.), în teren, trebuie să facă mai mult! Să fie mai uniţi, să comunice mai bine, să fie mai răi şi să pună osul la bătaie. Sper din tot sufletul să-şi revină cât mai rapid“, a punctat Nicolae Negrilă.

Liga 1, etapa 6:

Vineri, 20 august – ora 18.30: Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, ora 21.30: Farul – Dinamo.
Sâmbătă, 21 august – ora 18.30: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, ora 21.30: FC Argeş – CFR Cluj.
Duminică, 22 august – ora 18.30: UTA Arad – FC Voluntari, ora 21.30: FC Botoșani – Rapid.
Luni, 23 august – ora 18.30: CS Mioveni – FCU Craiova, ora 21.30: FCSB – Sepsi.

Clasament:
1.CFR Cluj 15 puncte (golaveraj 8-3)
2.Rapid 13 (5-0)
3.Botoşani 13 (6-2)
4.FCSB 8 (7-4)
5.Farul 8 (3-1)
6.UTA 8 (4-3)
7.FCU 7 (6-6)
8.Dinamo 6 (6-6)
9.„U“ Craiova 6 (6-7)
10.Mioveni 6 (3-5)
11.Voluntari 6 (5-8)
12.Chindia 5 (2-3)
13.Argeş 4 (4-5)
14.Sepsi 4 (4-6)
15.Mediaş 4 (4-7)
16.Clinceni 0 (3-10)

Citeşte şi: Universitatea II Craiova a încheiat seria partidelor amicale cu o remiză

Exit mobile version