Acasă Sport Fotbal Sorin Cârţu, încântat de transferurile din această vară

Sorin Cârţu, încântat de transferurile din această vară

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, s-a declarat foarte mulţumit de transferurile făcute de club în această vară. Întrebat despre o posibilă repatriere a lui Alex Mitriţă, conducătorul Ştiinţei a admis că şansele sunt foarte mici.

„Achizițiile s-au făcut doar în funcție de ceea ce a cerut antrenorul și de ce a fost nevoie. Mai e timp de achiziții, dacă e să se mai aducă ceva, mai ales că a vorbit și cu domnul Rotaru. A venit Conte, un jucător cu mobilitate tactică, care poate fi folosit în apărare pe mai multe posturi. A venit şi Găman… Sunt două achiziții super, zic eu“, a spus Cârțu, la Digi Sport. „E greu să-l aduci pe Mitriță. Vine împrumut, dar depinde ce dorește și clubul de care aparține, New York City. O să vedem!”, a completat Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova a realizat cinci transferuri în această perioadă. În Bănie a ajuns portarii David Lazar şi Denis Rusu, fundaşii Antoine Conte şi Valerică Găman şi mijlocaşul U21 Alex Mărieş. Acestora li se adaugă Gustavo Vagenin şi Jovan Markovic, reveniţi după împrumuturile la Ajman Club, respectiv Academica Clinceni.

La capitolul plecări, gruparea din Bănie s-a despărţit de portarul Andrei Marinescu, fundaşul Stephane Acka, mijlocaşul Juan Camara şi atacantul Alexandru Tudorie.

Citeşte şi: Minivolei / Viitorul sună excelent! CSV Craiova este noua campioană a României

Exit mobile version