Acasă Sport Fotbal Conducătorii lui Panathinaikos i-ar fi făcut vânt lui Ladislau Boloni

Conducătorii lui Panathinaikos i-ar fi făcut vânt lui Ladislau Boloni

Antrenorul român Ladislau Boloni ar fi fost demis de la cârma echipei Panathinaikos din pricina rezultatelor slabe, conform presei elene. Publicaţiile greceşti susţin că este doar o chestiune de timp până când va apărea şi anunţul oficial. Decizia vine ca urmare a unui sezon dezastruos făcut de Panathinaikos, care a ratat matematic obținerea unui loc de cupă europeană, fapt nemaiîntâlnit în ultimii 24 de ani.

În aprilie, cotidianul grec Sportime, citat de Hotnews, a anunțat că patronul Giannis Alafouzos a luat decizia ca Boloni să părăsească Panathinaikos după ultima etapă din play-off-ul campionatului Greciei, pe 16 mai. Se pare că acesta nu a mai așteptat și l-a demis deja pe Boloni, după ce echipa a fost învinsă duminică, pe teren propriu, cu 1-0, de AEK Atena, în etapa a opta din playoff-ul campionatului din Grecia.

În ultimele patru sezoane, Panathinaikos, deși calificată într-o cupă europeană, nu a participat din cauza unor probleme financiare.

Echipa lui Boloni a obținut doar o victorie în opt meciuri de play-off! Cu 6 puncte adunate din 24 posibile, Panathinaikos ocupă poziția a 5-a în Super League.​

Citeşte şi: FCSB – Clinceni 2-2 / Ce rundă nebună! Nici lor nu le-au ieșit calculele

Exit mobile version