Acasă Sport Fotbal Liga 1 / Dan Nistor, în vizorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe

Liga 1 / Dan Nistor, în vizorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Mijlocaşul Dan Nistor ar putea pleca la finalul acestui sezon de la Universitatea Craiova! De serviciile fotbalistului care astăzi împlineşte 33 de ani s-ar fi interesat chiar ultima adversară a Ştiinţei, Sepsi Sfântu Gheorghe, conform sport.ro. Mutarea nu este imposibil de realizat, deoarece Nistor nu s-a ridicat tot timpul la nivelul aşteptărilor şi are un salariu destul mare: 14.000 de euro. Oferta i-ar putea surâde şi lui Dan Nistor, deoarece s-ar apropia şi mai mult de casă, el locuind în Rucăr.

Dan Nistor, evaluat de Transfermarkt la 1.1 milioane de euro, ar fi al doilea fotbalist pe care Universitatea Craiova l-ar ceda la Sepsi în acest an. Primul este Cristi Bărbuţ, care a semnat în această săptămână pe ascuns cu formaţia de la Sfântu Gheorghe.

260 de mii de euro a plătit Universitatea Craiova pentru transferul lui Dan Nistor de la Dinamo. Contractul lui Nistor cu gruparea din Bănie expiră pe 30 iunie 2022. Dan Nistor a evoluat în acest sezon în 40 de meciuri, marcând 3 goluri și 7 pase decisive.

Citeşte şi: Sepsi – „U“ Craiova 2-0 / Dan Nistor: „Nu s-a terminat lupta la titlu!“

Exit mobile version