Acasă Sport Fotbal Liga 1 / Mihai Teja ştie că Mediaşul va avea viaţă grea...

Liga 1 / Mihai Teja ştie că Mediaşul va avea viaţă grea cu „leii”: „Ei sunt favoriţi!” (VIDEO)

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a prefaţat ieri confruntarea cu Universitatea Craiova. Disputa cu vicecampioana României este programată astăzi, de la ora 20.30, în Ardeal, şi contează pentru etapa 27 din Liga 1. Strategul ardelenilor speră să pună capăt şirului de 4 înfrângeri consecutive.

„Trebuie să luăm şi partea bună a lucrurilor. Dacă stăm şi repetăm ‘4 înfrângeri’ la fiecare interviu sau fiecare conferinţă nu-i bine nici pentru jucători. Realitatea asta este, dar eu cred că uşor-uşor, prin antrenamentele pe care le facem zi de zi, încercăm să jucăm un fotbal bun. Încercăm să construim ceva şi trebuie să apară şi rezultatele. Sunt încrezător în tot ce se întâmplă, sunt încrezător în munca băieţilor. Într-adevăr, toţi ne dorim ca rezultatul să vină imediat şi, dacă se poate, să câştigăm toate meciurile, dar, până la urmă, atât am putut. Venim după un joc bun, dar nu şi ca rezultat. Trebuie să ne ridicăm, să muncim mai mult, să jucăm mai bine, să fim mult mai atenţi pe parcursul celor 95 de minute sau cât se joacă. Încercăm să dăm maximum”, a explicat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

VEZI VIDEO INTEGRAL!

„Putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Trebuie să câştigăm punctele, care sunt foarte importante pentru noi. Întâlnim un adversar foarte bun, care se bate la titlu, are adversari foarte buni, calitate individuală extraordinară, un antrenor bun, care a schimbat şi sistemul de joc. Este clar că ei sunt favoriţi, dar noi ne dorim să jucăm foarte bine şi să câştigăm. Jucăm acasă şi pentru noi o victorie ar fi ceva extraordinar pentru moral, pentru încredere. Băieţii muncesc bine şi e păcat să nu aibă şi această bucurie a rezultatului. Norocul joacă un rol important, dar ţi-l mai faci şi singur”, a completat Mihai Teja.

Liga 1, etapa 27

Vineri, 12 martie – ora 20.30: Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova.
Sâmbătă, 13 martie – ora 12.00: Academica Clinceni – FC Voluntari, ora 14.30: AFC Hermannstadt – FC Viitorul, ora 20.00: UTA Arad – FCSB.
Duminică, 14 martie – ora 18.00: Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu, ora 20.30: CFR Cluj – Poli Iași.
Luni, 15 martie – ora 17.30: FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe, ora 20.30: Dinamo – FC Argeş.

Clasament:

Clasament oferit de LPF

Citeşte şi:

Exit mobile version