Acasă Sport Fotbal Amical / CSM Slatina a câştigat cu Viitorul Pandurii. Todoran, mulţumit

Amical / CSM Slatina a câştigat cu Viitorul Pandurii. Todoran, mulţumit

CSM Slatina s-a impus cu scorul de 2-0 în partida amicală susţinută sâmbătă, la Rovinari, în compania colegei de eşalon Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Golurile echipei antrenate de Dinu Todoran au fost marcate de Radu Necşulescu şi Daniel Rogoveanu.

CSM Slatina, prima repriză: Preduţ (Velcu) – Toma Bodri, Motroc, Manea, Pisăru – Vasile Gheorghe, Ovidiu Popescu – Costi Radu, Doman (Enache), Rareş Deta – Vlada.
CSM Slatina, a doua repriză: Velcu (Grecu) – Iana, Cotigă, Cristi Preda, Demici – Vasile Gheorghe (Abel Stan), Grigore – Ceapă, Necşulescu (Enache), Rogoveanu – Stoica.

Dinu Todoran: „Arătăm din ce în ce mai bine“

Antrenorul grupării de pe malul Oltului, Dinu Todoran, s-a arătat mulţumit de modul cum au decurs lucrurile până acum. El admite însă că elevii săi trebuie săi mai au de „reglat“ modul de abordare al fazelor fixe.

„Al treilea meci amical, cu o echipă foarte bună, cu un antrenor cu experienţă. Arătăm din ce în ce mai bine din punct de vedere al atitudinii, al agresivităţii, ceea ce ne bucură. Pe viitor, sper să fim mai atenţi la anumite faze ale jocului. Per total, sunt chiar mulţumit de jucători. Mai ales de randamentul pe care l-au dat la antrenamente în toată această perioadă”, a declarat Dinu Todoran, pentru pagina de facebook a clubului CSM Slatina.

CSM Slatina are victorii pe linie în această perioadă de pregătire, înregistrând 1-0 cu FCU Craiova, 3-1 cu Unirea Bascov şi 2-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Până a reluarea campionatului de la Liga 2, reprezentanta Oltului va mai susţine două teste. Primul este programat miercuri, 10 februarie, de la ora 12.00, la Târgu Jiu, cu Pandurii. Cel de-al doilea şi totodată ultimul amical va avea loc pe 13 februarie, de la ora 11.00, la Slatina, cu CSO Filiaşi.

Citeşte şi: Amical | Universitatea II Craiova, victorie la scor și cu Jiul Rovinari

Exit mobile version