Acasă Sport Fotbal Iași – „U“ Craiova | Dragoș Bon: „Nu putem să abordăm jocul...

Iași – „U“ Craiova | Dragoș Bon: „Nu putem să abordăm jocul decât la victorie“

Universitatea Craiova întâlnește marți, 2 februarie, de la ora 20.00, în deplasare, pe Poli Iași. Alb-albaștrii abordează acest joc cu un antrenor intermar, secundul Dragoș Bon, după demiterea lui Corneliu Papură. Asta nu-i împiedică însă să arate că au valoare și că nu ocupă mincinos locul de pe podiumul Ligii 1.

Foto: Alex Vîrtosu

„Nu am discutat acest aspect (perioada interimatului – n.r.). În momentul de față sunt antrenorul interimar al echipei, o pregătesc pentru meciul cu Iași. Clubul lucrează pentru aducerea unui antrenor cu experiență, care să ne dea șanse mari să luăm campionatul. În viitor poate îmi va veni și mie rândul, dar în momentul de față nu cred că sunt o persoană potrivită ca să duc la capăt acest mandat. Sunt aici ca să ajut, să fiu aproape de cine va veni și cu siguranță voi da totul pentru Universitatea Craiova, pentru că sunt unul dintre suporteri“, a afirmat Dragoș Bon.

„Îmi pare rău că nu a reușit Corneliu Papură, pentru că este un fost mare jucător al Craiovei, un om care a fost alături de club în permanență și care a dat totul. Că nu a avut rezultatele dorite, o știm cu toții“, a mai spus Dragoș Bon.

„Mi-aș dori să lucrez cu un antrenor care să aibă rezultate“

Dragoș Bon speră ca mai marii clubului să facă alegerea perfectă în privința numirii noului strateg și speră ca acesta să-și imprime stilul dorit cât mai rapid.

„Mi-aș dori să lucrez cu un antrenor care să aibă rezultate. E clar, conducerea va analiza foarte bine situația și va trebui să fie o alegere perfectă, care să ne țină în lupta pentru campionat. Chiar dacă am avut acest parcurs mai slab, eu tot cred în titlu anul acesta. Trebuie să ne uităm în față în permanență, la cei din fața noastră și să încercăm să scurtăm distanța, să ne apropiem de ei cât mai curând.

Nu suntem bucuroși de ceea ce le-am oferit suporterilor până acum. Îi rog să răbdare și încredere în acești jucători foarte talentați. Sunt convins că vom reuși să-i facem din nou fericiți, așa cum i-am făcut în sezonul trecut, când după fiecare joc de acasă și din deplasare ne-au așteptat și ne-au transmis încurajarea și puterea lor. Dacă am luptat până în ultima etapă pentru titlu, un mare rol l-au avut suporterii noștri“, a menționat Dragoș Bon.

Dragoș Bon: „Plecăm cu gândul doar la cele 3 puncte“

Tânărul antrenor a afirmat că până la clarificarea celorlalte probleme își dorește ca Universitatea Craiova să-și treacă în cont cele 3 puncte de la Iași. El este convins că o victorie ar produce declicul așteptat de toată lumea.

„E clar că ne așteaptă o deplasare dificilă. Întâlnim o echipă care, la fel ca și noi, așteaptă declicul. Cred că până la partida pe care o vom disputa va avea și un nou antrenor. Noi plecăm cu gândul doar la cele 3 puncte, pentru că, după cum bine știe toată lumea, nu trecem prin cea mai fericită situație. Nu putem să abordăm jocul decât la victorie. Sperăm ca și vremea să nu fie foarte rea. Sper ca de data aceasta să găsim un teren bun și să ne întoarcem cu cele 3 puncte.

Universitatea Craiova poate să învingă orice adversar din Liga 1. Totul depinde numai de noi, de abordarea pe care o vom avea, de atitudine, de spiritul de echipă și de luptă, de care trebuie să dăm dovadă. Cred că la ultimele jocuri ne-a lipsit acest spirit de echipă, spirit oltenesc. Dacă vom arăta asta, la Iași sigur vom vorbi de o victorie. Ar fi o mare gură de oxigen pentru noi“, a subliniat Dragoș Bon.

Citește și: Iași – „U“ Craiova | Marius Constantin mizează pe o victorie în Moldova

Exit mobile version