Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Mihai Bălașa: „Dacă nici acum...

„U“ Craiova – FC Argeș 1-1 | Mihai Bălașa: „Dacă nici acum nu se dă penalti…“

Fundașul formației Universitatea Craiova, Mihai Bălașa, a ieșit destul de „șifonat“ din meciul cu FC Argeș, încheiat la egalitate, scor 1-1, vineri seară, în Bănie. Acesta s-a ales cu ochiul stâng vânăt după un cot aplicat în figură de unul dintre apărătorii piteșteni, la un corner, în finalul partidei. Bălașa a fost revoltat că arbitrul Andrei Chivulete nu a văzut și nu a acordat penalti.

„Din păcate, da, arăt ca după război. Dacă nici acum nu se dă penalti, atunci nu știu ce să mai cred. Ori e rea voință, ori… După ce s-a făcut atâta presiune pe arbitri că primim prea ușor penalti, probabil că acum nu o să ne mai dea deloc. Indiferent ce se întâmplă în careu nu fluieră. Asta este, nu avem ce să facem, nu căutăm scuze. Este al șaselea egal și al șaptelea meci de când nu câștigăm. Din păcate avem o serie negativă destul de lungă, dar asta face parte din fotbal. Așa cum în tur am avut șapte victorii conseutive, acum avem tot atâtea rezultate negative. Trebuie să muncim mai mult și în etapa viitoare să reușim să-i punem punct. Nu știu dacă este neapărat un blocaj psihic. Când ai atât de multe nereușite e normal să apară și puțină frustrare, neîncredere, dar trebuie să trecem peste“, a declarat Mihai Bălașa.

Mihai Bălașa, despre înlocuirea lui Papură: „Habar nu am“

Fundașul Științei nu crede Universitatea Craiova nu va mai fi pe podium la final.

„Nu cred că este podiumul în pericol. Mai sunt foarte multe meciuri de jucat. Ați văzut că s-au încurcat și FCSB-ul și CFR-ul în etapa trecută. Nu cred că este ceva jucat încă. Se poate întâmpla ca și în anii trecuți, să intre o echipă pe primul loc în play-off cu 6 puncte avans și acolo se înjumătățesc. Deci se poate întâmpla orice“, a spus Bălașa.

Cât despre posibila înlocuire a lui Corneliu Papură de la cârma echipei, Bălașa a spus că nu știe nimic: „Habar nu am. Întrebați oamenii din conducere, ei sunt în măsură să vă spună“.

Citește și:

Exit mobile version