Acasă Sport Fotbal Dragoș Stăvaru: Toate grupele reiau pregătirile pe 18 ianuarie!

Dragoș Stăvaru: Toate grupele reiau pregătirile pe 18 ianuarie!

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Dragoș Stăvaru, a afirmat că reunirea echipei a doua și a grupelor de la Liga Elitelor va avea loc pe 18 ianuarie.

„Am stabilit încă de anul trecut ca reunirea tuturor grupelor și a echipei secunde să aibă loc pe 18 ianuarie. Acum să vedem ce va fi și cu pandemia asta, să nu ne dea calculele peste cap. Toată lumea se va pregăti pe plan local, dar principala noastră grijă de acum este să găsim un antrenor pentru echipa a doua“, a spus Dragoș Stăvaru, pentru GdS.

Dragoș Stăvaru: „Sperăm ca anul acesta să fie mult mai bun“

Acesta a făcut și un scurt bilanț al celor petrecute în turul campionatului de la Liga 3 și Liga Elitelor. El consideră că s-a obținut maximum posibil ținând cont de problemele cauzate de pandemia de Covid.

„Ținând cont de situația asta pandemică, eu zic a fost o primă parte de campionat ok. Se putea și mai bine, ce-i drept. De exemplu, la echipa a doua am pierdut puncte destul de ușor și puteam să fim mai sus în clasament. La U19 și U17 tot timpul au fost probleme de lot din cauza Covid-ului. Niciodată antrenorii nu au reușit să alinieze cel mai bun unsprezece! A contat foarte mult treaba asta. Sperăm ca anul acesta să fie mult mai bun. Dacă vom scăpa de problemele astea medicale, cu siguranță ne vom prezenta mult mai bine. În principiu mergem pe aceiași jucători în retur și, dacă se poate, încercăm să îmbunătățim loturile“, a menționat Dragoș Stăvaru.

Citește și: Exclusiv | Papură i-a făcut loc lângă el lui Ionuț Stancu. Echipa a doua, fără „principal“!

Exit mobile version