Acasă Sport Fotbal Liga 1 | FC Argeş îşi reia mâine pregătirile pentru retur

Liga 1 | FC Argeş îşi reia mâine pregătirile pentru retur

Ultima clasată din Liga 1, FC Argeş, va demara, mâine, pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Piteștenii au avut parte de o vacanţă de numai o săptămână, anunță site-ul clubului.

Fotbaliștii „lanternei roșii“ vor efectua de dimineaţă testul COVID-19. Primul antrenament de la reunire este programat de la ora 14.00, pe unul din terenurile stadionului „Nicolae Dobrin“.

Alb-violeţii se vor pregăti în Trivale până pe 31 decembrie, urmând ca apoi să beneficieze de două zile libere. În perioada 3-13 ianuarie, echipa piteşteană va efectua un stagiu de pregătire centralizată la baza de pregătire a FRF de la Mogoşoaia. În acest cantonament, FC Argeş şi-a propus să dispute unul sau două meciuri de verificare. Printre posibilii adversari sunt Chindia Târgovişte, Unirea Slobozia şi FC Voluntari. După terminarea cantonamentului, piteştenii vor pleca în Moldova pentru întâlnirea cu FC Botoşani, din prima etapă a returului, partidă programată pe 14 ianuarie.

„Oficialii grupării din Trivale îşi doresc foarte mult ca echipa să evite retrogradarea şi intenţionează să întărească lotul pe posturile deficitare. În următoarea perioadă, la echipa noastră va avea loc o remaniere a lotului, dar şi o campanie de achiziţii. Antrenorul Andrei Prepeliţă este în discuţii cu mai mulţi jucători valoroşi, care să ajute la îndeplinirea obiectivului“, precizează clubul argeșean.

Citește și: Liga 1 | FC Viitorul continuă „curățenia“. Spaniolul Angel Martinez, liber de contract

Exit mobile version