Acasă Sport Fotbal VIDEO | Silviu Bogdan: „Îmi doresc un staff tehnic mai puternic la...

VIDEO | Silviu Bogdan: „Îmi doresc un staff tehnic mai puternic la Universitatea Craiova“

Invitat special la festivitatea de încheiere de an a clubului juvenil „Leii Sudului“, Silviu Bogdan a împărțit cadouri micuților lui Adrian Nedelea. La final a stat de vorbă cu GdS și a făcut o trecere în revistă a acestui an competițional marcat de pandemia de coronavirus.

Fostul arbitru craiovean, în prezent manager general la Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre echipa sa și a anunțat că 2021 nu are semne prea bune.

Este nemulțumit de politica Științei

Silviu Bogdan a vorbit în calitate de suporter și despre Universitatea Craiova, despre academie și despre prima echipă. El nu s-a arătat mulțumit de modul cum decurg lucrurile, dar speră la mai bine. Silviu Bogdan i-a lăudat în schimb pe Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Vasile Constantin și Ștefan Baiaram, juniori pe care i-a crescut de mici și pe care îi așteaptă să contribuie la cucerirea titlul de campioană. VEZI VIDEO!

Silviu Bogdan a purtat un tricou al Parmei, cumpărat cu ocazia transferului lui Vali Mihăilă la gruparea italiană. Astfel a dorit să le transmită puștilor lui Adi Nedelea mesajul că pot reuși în fotbal dacă muncesc. El a punctat apoi că „Țintă“ s-a refăcut total după operația suferită la inghinali, se antrenează cu echipa mare și va debuta curând în Serie A.

Citește și: Grupele mici de la „Leii Sudului“ au primit cadourile de Crăciun (VIDEO & FOTO)

Exit mobile version