Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – FCSB | Anton Petrea: „Va fi o partidă dificilă,...

„U“ Craiova – FCSB | Anton Petrea: „Va fi o partidă dificilă, cu un adversar bun“

Antrenorul formației FCSB, Anton Petrea, a susținut astăzi conferința premergătoare partidei cu liderului Ligii 1, Universitatea Craiova. Acesta a afirmat că se așteaptă la o partidă dificilă, dar că elevii săi pornesc cu avantaj moral în Bănie. Acesta este redat de faptul că Știința a făcut un complex în fața FCSB-ului și speră că această criză a oltenilor va continua.

„Va fi o partidă dificilă, cu un adversar bun un al campionatului. Craiova are un moral bun după ultimele partide din campionat, în timp ce noi venim după această înfrângere cu CFR Cluj, nemeritată din punctul meu de vedere. Vreau să cred că am trecut peste acest moment și că suntem pregătiți pentru a susține jocul de mâine seară foarte serios, concentrați și cu dorința de a câștiga. Ar trebui să fie un avantaj pentru noi faptul că ei au un complex când joacă cu FCSB. Ar trebui să plecăm la meci cu acest atu“, a spus Anton Petrea.

Anton Petrea: „Trebuie să găsim variante, de asta suntem aici“

Strategul FCSB-ului s-a arătat ușor îngrijorat din cauza absenței fundașului George Miron. Anton Petrea a admis că în astfel de meciuri tari îi lipsește atacantul central Sergiu Buș.

„Și în etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendați, acum avem din nou unul, pe George Miron. Trebuie să găsim variante, de asta suntem aici. Vom vedea cine va evolua mâine pe acea poziție. Sper că acela care va intra în locul lui Miron să joace foarte bine. Căutăm să ne adaptăm la ceea ce avem. Poate că ne lipsește Sergiu Buș, un atacant cu experiență, care putea să pună presiune pe apărarea adversă. Însă, noi, de la antrenament, la antrenament și de la joc, la joc, încercăm să găsim soluții și să suplinim acea lipsă a atacantului central. Sergiu Buș nu va putea evolua nici împotriva Craiovei și nici luni, cu Sepsi“, a explicat Anton Petrea.

Acesta se bucură însă că îi revine în lot Florin Tănase, după ce acesta a avut probleme medicale.

„A revenit, s-a antrenat cu echipa și până mâine vom vedea dacă va intra din primul minut sau pe parcursul jocului. Cert este că va fi în lot“, a încheiat Anton Petrea.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra derbiul din Bănie. „Sperăm să fie imparțial!“

Exit mobile version