Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Chindia / Adrian Popescu: „Suntem mai buni, mă aştept...

„U“ Craiova – Chindia / Adrian Popescu: „Suntem mai buni, mă aştept la victorie!“

Adrian Popescu are încredere în Bergodi şi jucătorii acestuia (Foto: Alex Vîrtosu)
Adrian Popescu are încredere în Bergodi şi jucătorii acestuia (Foto: Alex Vîrtosu)

Universitatea Craiova întâlneşte vineri, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Chindia Târgovişte. GdS a prefaţat acest duel cu fostul căpitan al Ştiinţei din anii 1990, Adrian Popescu, fost secund al lui Emil Săndoi, actualul tehnician al dâmboviţenilor. Acesta se aşteaptă la o replică bună a Chindiei, dar nu crede că punctele vor părăsi Bănia.

„E clar că Emil Săndoi, de când s-a dus acolo, a impus o altă atitudine şi a reglat anumite lucruri. S-a văzut inclusiv cu FCSB şi cu siguranţă se va vedea şi mâine. Emil Săndoi a demonstrat de atâtea ori că este un antrenor bun. Şi acum vrea să arate că este un tehnician de luat în seamă. Chindia vrea să obţină ceva, dar nu spune, şi trebuie să fim atenţi, ca să nu avem parte de o surpriză neplăcută. Valoric, e clar că suntem mai buni, de aceea mă aştept la victorie“, a declarat Adrian Popescu.

Are încredere în Bergodi

Fostul mare fotbalist a ţinut să-i liniştească pe suporterii craioveni, care nu sunt prea mulţumiţi de evoluţiile alb-albaştrilor. El a punctat că se vede că Bergodi şi ai lui trag tare la antrenament şi este convins că Universitatea va arăta curând bine, mai ales dacă nu mai apar probleme în lot.

„Multă lume vorbeşte că jocul Craiovei nu este atât de strălucit, dar până la urmă facem puncte. Asta e important! Jocul nostru este mai pragmatic şi se vede că Bergodi lucrează din plin cu băieţii. Să privim în urmă şi o să vedem cum a câştigat Dan Petrescu acele campionate, că jocul nu a fost extraordinar. El pune acum presiune pe Craiova, pentru că o vede mai puternică. Parcursul de până acum ne arată că se munceşte bine şi că este o constanţă la echipă. Dar, recunosc, nu mă aşteptam niciun moment să apară sincopa aceea cu Clinceniul. Una peste alta, îmi face mare plăcere să o văd pe Universitatea Craiova acolo sus, pe ‘deal’, ca să glumim puţin. Să sperăm că vor şti să gestioneze momentele mai delicate şi că vor fenta cât mai mult Covidul. Îmi doresc foarte mult să câştige cu Chindia, să intre în pauza asta cu linişte şi să se menţină acolo sus până la sfârşit. Îmi doresc enorm să o văd pe Craiova campioană!“, a spus Adrian Popescu.

Cere răbdare pentru jucătorii noi

Întrebat despre ultimii sosiţi în lotul Ştiinţei, Adrian Popescu a subliniat că Mamut, Ofosu şi Căpăţână au nevoie de timp să se integreze.

„Nu aş vrea să mă pronunţ de pe acum legat de jucătorii aduşi. Trebuie să recunosc însă că am fost mai entuziasmat la început, dar după ce au arătat pe teren e clar că mai au nevoie de timp să se adapteze. Trebuie să beneficieze de răbdarea noastră, a celor de pe margine, pentru că au calităţi. Acum depinde şi ce vrea Bergodi de la ei“, a încheiat Adrian Popescu.

Citeşte şi: Mititelu merge la închisoare. Judecătorii l-au condamnat la trei ani de puşcărie în dosarul „Costea“

Exit mobile version