Acasă Sport Fotbal Liga Națiunilor | Ciprian Tătăruşanu: Nu vom sta să ne apărăm cu...

Liga Națiunilor | Ciprian Tătăruşanu: Nu vom sta să ne apărăm cu Austria!

Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, a fost prezent duminică seară într-o conferinţă de presă și a prefațat meciul cu Austria, programată luni. El a spus că tactica formaţiei pregătite de Mirel Rădoi va fi aceeaşi din partida cu Irlanda de Nord. Mai exact să aibă posesia mingii cât mai mult timp, fără a se apăra în exces, chiar dacă evoluează în deplasare.

„A fost, normal, o dezamăgire după meci, toţi am fost supăraţi (remiza cu Irlanda de Nord – n.r.). Dar acum a trecut ne gândim la meciul de mâine, când sperăm să câştigăm cele 3 puncte. Încă nu i-am văzut pe austrieci. În seara asta şi mâine vom face analiza video. Vom încerca să avem posesia ca şi în meciul cu Irlanda de Nord. Asta e ideea antrenorului și am lucrat foarte mult pe această temă. În niciun caz nu vom sta să ne apărăm“, a declarat Tătăruşanu, citat de Agerpres.

„Vrem să terminăm grupa pe primul loc“

Ciprian Tătărușanu a precizat că echipa naţională nu va aborda meciurile din Liga Naţiunilor ca fiind amicale, dorind să câştige grupa din care face parte:

„Nu ştiu dacă e o repetiţie pentru Islanda. E bine că avem aceste două meciuri din Liga Naţiunilor înainte de baraj. E bine și pentru că trebuie să ne acomodăm cu antrenorul. Nu le tratăm ca meciuri amicale, în niciun caz. Vrem să terminăm grupa pe primul loc“.

Echipa naţională a României va juca luni, de la ora 21.45 (Pro TV, live text pe gds.ro), la Klagenfurt, cu selecţionata Austriei. Este cel de-al doilea meci din actualul sezon al Ligii Naţiunilor. În prima partidă, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor, la debutul lui Mirel Rădoi ca selecţioner, România a remizat, 1-1, cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională.

Citește și: Liga Națiunilor | Mirel Rădoi: Sper să recuperăm punctele în Austria!

Exit mobile version