Acasă Sport Fotbal Adversari accesibili pentru FC Botoşani şi FCSB în turul doi din Liga...

Adversari accesibili pentru FC Botoşani şi FCSB în turul doi din Liga Europa

Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din turul doi preliminar din Europa League. Se pare că şi de această dată echipele româneşti rămase în competiţiile europene au avut noroc şi vor juca cu adversari accesibili, cam de aceeaşi valoare.

Botoşani a avut parte de o tragere extrem de norocoasă, în turul secund al Ligii Europa. Formaţia lui Croitoru a reuşit sa evite doi adversari extrem de dificili: Partizan Belgrad si BATE Borisov. Mai mult, moldovenii vor evolua pe teren propriu impotriva macedonenilor de la Shkendija!

Shkendija s-a calificat în turul secund preliminar după ce a învins formaţia Sumqayit cu 2-0, în Azerbaidjan, prin golurile reuşite de B. Ibraimi (56) şi Doriev (89), ambele din penalty. FC Botoşani a câştigat în Kazahstan cu 2-1 în faţa formaţiei Ordabasî Şimkent.

De partea cealaltă, FCSB va avea o misiune ceva mai dificilă. Roş-albaştrii se vor deplasa în Serbia, pentru duelul cu Backa Topola.

În primul tur preliminar, FCSB a dispus cu 3-0 de Şirak Ghiumri (Armenia), la Bucureşti, în timp ce FK TSC Backa Topola a trecut cu 2-0 de formaţia moldoveană Petrocub-Hînceşti, la Chişinău

Marti, 1 septembrie, tot de la ora 14:00, este programată şi tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar al Europa League. Pe lista echipelor calificate deja în această fază se afla şi CFR Cluj, eliminată de Dinamo Zagreb din Ligă.

Citeşte şi: Dan Nistor: Vom crește de la meci la meci!

Exit mobile version