Acasă Sport Fotbal Quique Setien a fost demis de la Barcelona după umilinţa din Ligă

Quique Setien a fost demis de la Barcelona după umilinţa din Ligă

FC Barcelona l-a demis, luni seară, pe antrenorul Quique Setien, la trei zile după înfrângerea ruşinoasă în faţa formaţiei germane Bayern Munchen (scor 2-8), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Conform unui comunicat emis de club, hotărârea a fost luată la finalul unei reuniuni a Comitetului director al Barcelonei şi este prima decizie luată în cadrul restructurării ample a primei echipe, care se va face în acord cu actuala conducere tehnică şi noul antrenor, al cărui nume va fi dezvăluit în următoarele zile.

Sosit pe banca tehnică a Barcelonei pe 13 ianuarie, în locul lui Ernesto Valverde, Quique Setien (61 ani) a condus echipa „blaugrana” în 25 de meciuri, având un bilanţ de 16 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri.

FC Barcelona încheie unul dintre cele mai rele sezoane ale sale din ultimele decenii. Conform presei spaniole, conducătorii Barcei sunt foarte aproape de a ajunge la un acord cu Ronald Koeman, actualul selecţioner al Olandei, cu care s-au purtat negocieri intense în ultimele zile.

Citeşte şi: Inter, a doua finalistă în Liga Europa după 5-0 cu Şahtior

Exit mobile version