Acasă Sport Fotbal CFR Cluj – „U“ Craiova | Cristiano Bergodi: Avem un respect pentru...

CFR Cluj – „U“ Craiova | Cristiano Bergodi: Avem un respect pentru CFR, dar nu ne este frică

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a prefațat derbiul cu CFR Cluj, din etapa 5 a play-off-ului Ligii I. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

Bergodi a admis că Știința are în față un adversar de calibru și că pornește cu șansa a doua. Cu atoate acestea, tehnicianul italian este optimist, justificând asta prin dorința alb-albaștrilor de a cuceri titlul.

„E un meci foarte important. Noi am început bine acest minicampionat, am luat 6 puncte, ceea ce era foarte important pentru moralul jucătorilor. Acum vine un meci dificil, pentru că întâlnim cea mai bună echipă din România în acest moment. Noi vom face totul ca să luăm puncte acolo. Clujul este campioana României din ultimii doi ani, avem un respect pentru CFR, dar nu ne este frică. Avem de partea noastră ambiția, dorința de a face ceva deosebit în acest final de sezon. Vom vedea ce va fi, dar eu cred că va fi un meci frumos și echipa mai bună va câștiga. Se poate întâmpla să fie și o remiză…“, a spus Bergodi.

„A venit prea devreme acest moment“

Cristiano Bergodi a recunoscut că echipa nu joacă exact cum și-ar dori el în acest moment, dar consideră dacă defensiva își va face bine treaba totul va fi bine.

„Noi suntem o echipă bună și încet încet devenim mai bună. Nu știu dacă derbiul a venit în cel mai bun moment. A venit prea devreme acest moment. Dacă mai treceau încă două meciuri puteau fi de folos pentru mine. Dar și așa nu am frică de nimic. Cu CFR Trebuie să joci un meci din punct de vedere tehnic aproape perfect. Dacă nu, ei joacă așa. Dacă greșești pase vin peste tine și joacă bine, au fotbaliști tehnici, de viteză și de forță în față. Va fi foarte important să fim atenți în faza defensivă. Știm că întâlnim o echipă bună, dar știm că în fotbal nu există echipa perfectă“, a declarat Cristiano Bergodi.

Exit mobile version