Acasă Sport Fotbal Amical / Vediţa Coloneşti s-a impus în jocul cu CSO Filiaşi

Amical / Vediţa Coloneşti s-a impus în jocul cu CSO Filiaşi

Vediţa lui Boby Verdeş a stat mai bine la capitolul finalizare decât CSO Filiaşi (Foto: arenaolteană.blogspot.com)

Formaţiile oltene Vediţa Coloneşti (locul 6 în C3) şi CSO Filiaşi (locul 14 în C4) s-au întâlnit astăzi, la Bradu, într-un joc de verificare. Câştig de cauză a avut reprezentanta Oltului, care s-a impus cu 2-1 (1-0).

Învingătorii au deschis scorul prin Mărgărit, după o pasă în adâncime de la Achim (‘2), informează Arena Olteană.
Vediţa şi-a majorat avantajul prin Cincă, care a transformat perfect o lovitură liberă din afara careului (’55).
CSO Filiaşi a redus din diferenţă prin Claudiu Ghighilicea, care a speculat o eroare de defensivei adverse (’87).

CSO Filiaşi a acuzat oboseala după ce marţi a susţinut două antrenamente dificile (Foto: Alex Vîrtosu)

Vediţa Coloneşti: Șerban – Achim, Savu, Negoiță, Aria – Cincă, Cătălin Ion, Coman – Trașcă, Mărgărit, Robert Dalu. Au mai intrat: Ruţă, Pîslaru, Bora, R. Stancu, I. Mihai, Sanda. Antrenor: Boby Verdeş.

CSO Filiaşi: Jianu – Gheorghişor, Calu, Lupu, Luică – Negreţ, Duriţă, Baciu, R. Vulpe – Ghighilicea, Pîrvuleasa. Au mai intrat: Munteanu – Bălăceanu, Almic, Fotescu, Poiană, Armăşelu. Antrenor: Nae Constantin.
Din tabăra oaspete au lipsit Cristi Dică, învoit pentru o problemă personală, Sabin Lupu, Adrian Nichifor şi Eduard Dina, toţi accidentaţi.

Sâmbătă se fac noi retuşuri la Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi

Pentru Vediţa Coloneşti, acesta a fost cel de-al şaptelea joc de verificare din această iarnă. Echipa antrenată de Boby Verdeş a înregistrat în pregătiri patru victorii, două egaluri şi o înfrângere. Iată rezultatele înregistrate de Vediţa Coloneşti în amicalele de până acum: 5-1 cu Oltul Curtişoara, 3-1 cu Unirea Bascov, 5-2 cu Recolta Gura Şuţii, 2-1 cu CSO Filiaşi, 4-4 cu Academia Câmpulung, 0-0 cu Real Bradu şi 2-7 cu CS Mioveni.
Vediţa Coloneşti va întâlni sâmbătă, tot la Bradu, pe Viitorul Dăeşti.

De partea cealaltă, CSO Filiaşi a mai susţinut până acum cinci jocuri de verificare. Echipa preluată în această iarnă de Nae Constantin a înregistrat o victorie, 3-0 cu Vulturii Fărcășești, două remize, 1-1 cu Sporting Roșiori şi 0-0 cu ACS Huşana Huş, și două înfrângeri, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu şi 1-2 cu Vediţa Coloneşti.

Următorul test pentru CSO Filiaşi, ultimul înaintea returului, va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, pe teren propriu, cu CSM Slatina (locul 2 în C3). De menţionat faptul că, în cazul în care va ploua, meciul se va disputa de la aceeaşi oră, dar la Slatina, pe sintetic.

Citeşte şi: Oltenia Junior le-a dat bătaie echipelor CSA Steaua şi Dinamo

Exit mobile version