Acasă Sport Fotbal Liga 1 / LPF a anunţat echipa etapei 24. Doi „lei“ s-au...

Liga 1 / LPF a anunţat echipa etapei 24. Doi „lei“ s-au impus în primul 11

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat în această dimineaţă jucătorii care s-au remarcat în runda 24 a Ligii 1. Aşa cum era de aşteptat, Universitatea Craiova are şi ea reprezentanţi în echipa LPF după victoria de la Ovidiu, 2-1 cu FC Viitorul. În discuţie intră Mirko Pigliacelli, care a apărat excelent, şi marcatorul golului doi al Ştiinţei, Valentin Mihăilă.

Iată cum arată echipa etapei 24 în viziunea membrilor LPF:

PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 26 de ani / 18 jocuri). A fost cel mai bun jucător de pe teren. A avut șapte intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria importantă reuşită de olteni la Ovidiu.

FUNDAŞI

Andrei Miron (FC Botoşani / 25 de ani / 20 jocuri). Aflat la ultimele meciuri în tricoul grupării moldave, liderul botoşănenilor şi-a condus echipa spre o nouă victorie importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Este un exemplu de profesionalism.

Răzvan Tincu (Sepsi OSK / 32 de ani / 21 jocuri). Cu un plasament foarte bun în teren, a dat siguranţă echipei. Experimentatul fundaş al covăsnenilor s-a aflat la al 200-lea joc în principala competiţie internă.

Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 22 jocuri). Continuă sezonul foarte bun. A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei.

MIJLOCAŞI

George Merloi (Academica / 20 de ani / 14 jocuri). Tânărul mijlocaş ilfovean a fost activ pe toată durata meciului. Este un fotbalist cu un mare potenţial.

Vadim Raţă (Chindia / 26 de ani / 19 jocuri). A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. Este un jucător exponeţial în sistemul gândit de Viorel Moldovan.

Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 de ani / 24 jocuri). Căpitanul ilfovenilor şi-a trecut în cont o pasă decisivă. A depus un efort consistent pe durata partidei.

Franck Yameogo (Chindia / 26 de ani / 17 jocuri). A făcut cel mai bun meci pe prima scenă din România. A contribuit la golul lui Neguţ, apoi a marcat pentru întâia oară în tricoul târgoviştenilor.

ATACANŢI

Cătălin Ţîră (FC Voluntari / 25 de ani / 13 jocuri). Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Mihai Teja. Vârful ilfovenilor a marcat un gol şi a contribuit decisiv la reuşita lui Tudorie.

Marko Dugandzic (FC Botoşani / 25 de ani / 2 jocuri). Este fotbalistul începutului de an în CASA Liga 1. A pasat la golul egalizator reuşit de Ofosu, apoi a înscris decisiv pentru al doilea joc la rând.

Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 18 jocuri). A avut o nouă prestaţie entuziasmantă. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai în cont trei pase decisive şi un penalty scos.

ANTRENORUL ETAPEI

Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani). A reuşit o victorie mare! Echipa a practicat un joc solid la centrul terenului, unde a blocat majoritatea încercărilor adversarilor de a iniţia acţiuni ofensive. Chindia a fost prima echipă care a câştigat pe terenul grupării giurgiuvene.

Exit mobile version