Acasă Sport Fotbal „U” Craiova II – Progresul Spartac 1-2. Oltenii au cedat după un...

„U” Craiova II – Progresul Spartac 1-2. Oltenii au cedat după un final dificil

Foto: Tibi Cocora

Universitatea II Craiova a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de Progresul Spartac, cu scorul de 2-1, în ultimul meci al anului din Liga a III-a. Duelul de pe „Extensiv” a fost tensionat, în special în repriza secundă. Deciziile arbitrilor au iritat banca Craiovei, iar pe final s-a lăsat cu eliminări. Pentru trupa lui Adrian Iencsi a marcat Trancă, în minutul 88, în timp ce pentru oaspeți au înscris Răzvan Milea (49) și Ciprian Stanciu (81).

GdS v-a ținut la curent cu scorul și fazele importante din meciul Universitatea II Craiova – Progresul Spartac.

Final: Universitatea II Craiova – Progresul Spartac 1-2

Min. 90+2: Preparatorul fizic al Craiovei primește și el cartonaș roșu după mai multe proteste. Greșelile arbitrajului au iritat banca gazdelor.

Min. 88: Goool Craiova: Trancă a înscris, după ce a fentat în două rânduri apărarea adversă. Oltenii mai au câteva minute să obțină un rezultat pozitiv.

Min. 86: Carlos Fortes a primit direct cartonaș roșu, după ce a reacționat la un fault de la spate.

Min. 81: Gol Progresul. Ciprian Stanciu a profitat de învălmășeală în careul Craiovei și a dublat avantajul echipei sale, cu un șut din centrul careului.

Min. 71: Raoul Bancu ratează o ocazie imensă. Atacantul Craiovei a trimis puțin peste poarta adversă dintr-o poziție favorabilă.

Min. 66: Înlocuire la oaspeți. Acasandrei intră în locul lui Parfeon.

Min. 61: Portarul Progresului, Iulian Răduță, a fost avertizat pentru tragere de timp.

Min. 60: Carlos Fortes are o acțiune bună pe partea stângă. Acesta a trecut de doi jucători, dar centrarea sa nu a ajuns la destinație. În continuare Universitatea II Craiova – Progresul Spartac 0-1.

Min. 57: A treia schimbare la Craiova. Trancă l-a înlocuit pe I. Popescu.

Min. 51: Portarul Craiovei se resimte și este necesară intervenția medicilor. În cele din urmă, acesta este schimbat de Păușescu.

Min. 50: Nervii și tensiunea și-a făcut loc pe „Extensiv”. Imediat după gol, antrenorul Craiovei, Adrian Iencsi a intrat pe teren să vadă care este situația portarului. Acesta a fost însă eliminat de arbitrul întâlnirii.

Min. 49: Gol Progresul Spartac. Răzvan Milea a deschis scorul, după ce a trimis în poartă din doi metri. Acest gol a venit în urma unui faul la portarul Craiovei, nesemnalizat de central.

S-a reluat meciul.

Pauză: Universitatea II Craiova – Progresul Spartac 0-0

Min. 44: Leonard Boiangiu primește cartonaș galben. Este al doilea om din tabăra formației oaspete avertizat în prima repriză.

Min. 34: Ocazie importantă pentru Progresul Spartac. Giovani Petcu a scăpat singur cu Poenaru, dar portarul Craiovei a avut o paradă spectaculoasă.

Min. 31: Prima schimbare în tabăra Craiovei. Robert Petre a părăsit terenul, locul său fiind luat de Marian Danciu.

Min. 24: Carlos Fortes a avut prima ocazie a meciului. Atacantul Craiovei a trimis puțin peste poarta adversă de la aproximativ 20 de metri.

Min. 20: Arbitrul întâlnirii de pe „Extensiv” nu a trecut cu vederea protestele antrenorului formației bucureștene. Andrei Erimia a fost taxat cu cartonașul gablen.

Min. 17. Robert Petre vede cartonașul galben după o intrare întârziată cu talpa.

Min. 10: Oaspeții au inițiativa în minutele de start, dar fără a pune probleme la poarta lui Poenaru.

A început meciul.

Echipele de start:

Universitatea II Craiova: Poenaru (51, Păușescu)- Mitran, Dobre, Ispas, Juncu – Țegle, Petre (31, Petre), I. Popescu (57, Trancă), O. Popescu – Baicu, Fortes. Antrenor: Adrian Iencsi.
Rezerve: Păușescu, Trancă, Dobre, Olteanu, Danciu.

Progresul Spartac: Răduță – Parfeon (66, Acasandrei), Leafu, Matei, Șandru – Geană, Boiangiu, Doancă, Milea, Petcu, Stanciu. Antrenor: Andrei Erimia.
Rezerve: Voican, Vlad, Acasandrei, Grigore, Curt, Tudorache, Ispas.

Cartonașe galbene: Petre 17 / Boiangiu 44, Răduță 61.

Cartonașe roșii: Carlos Fortes 86, Adrian Iencsi 50, Cristian Sandu 90+2.

Partida de pe stadionul „Extensiv“ va fi arbitrată de Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), ajutat de Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe) şi Claudiu Schiopet (Braşov).
Observatori au fost desemnaţi Mihnea Marsilian Totan (Bucureşti) şi Luis Moisescu (Severin).

GdS vă va ţine la curent cu evoluţia scorului şi cu momentele importante din meci.

Exit mobile version