Acasă Sport Fotbal Chindia – „U“ Craiova / Pavel Badea: Un succes înseamnă continuitate

Chindia – „U“ Craiova / Pavel Badea: Un succes înseamnă continuitate

Foto: Alexandru Vîrtosu

Universitatea Craiova a început să emită un fotbal bun şi de data aceasta şi prolific. A câştigat clar în Cupă, la Voluntari, dar acel 4-1 era pus la îndoială de poziţia ocupată de ilfoveni în clasamentul Ligii I. Urma un joc cu Dinamo în campionat, o echipă în revenire de formă privind rezultatele. Mulţi spuneau că acesta avea rolul să ne edifice asupra potenţialului echipei. Alb-albaştrii au trecut cu brio testul de la Severin. Au avut 3-0 la pauză, ceea ce pe mulţi i-a făcut să-şi frece ochii, şi 4-1 la final. Acest rezultat a consolidat poziţia din clasament şi a mărit considerabil încrederea fanilor, care până acum au fost părtaşi la evoluţii oscilante, unele chiar foarte slabe.

Pentru Universitatea vine alt meci important, cu Chindia Târgovişte. Meciul se dispută la Ploieşti, este programat sâmbătă, de la ora 17.30, şi are o importanţă foarte mare. O nouă victorie ar certifica faptul că lucrurile s-au aşezat şi merg clar în direcţia dorită.

Pavel Badea: Am încredere mare în staff-ul tehnic

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, mizează pe dorinţa de reuşită a băieţilor lui Victor Piţurcă, dar şi pe experienţa staff-ului tehnic în meciul de la Ploieşti.

„Întâlnim o echipă extrem de arţăgoasă, construită pe calapodul antrenorului lor, un tip luptător, organizat. Viorel Moldovan a impregnat echipei un stil agresiv. Chindia nu are individualităţi marcante, dar au o echipă puternică. Este un meci în care Universitatea, dacă va câştiga, va emite pretenţii în mod îndreptăţit pentru un loc în zonele înalte ale campionatului. Este un meci extrem de important pentru următoarea perioadă. Un succes înseamnă continuitate, înseamnă dorinţă de performanţă şi înseamnă că jucătorii au înţeles ce le cere Victor Piţurcă. Dacă vor fi consecvenţi în rezultate şi vor continua forma bună, la sfârşit vom fi acolo unde ne dorim. Am încredere mare în staff-ul tehnic. Prezintă credibilitate şi seriozitate şi este ceea ce ne dorim noi. Cred foarte mult că actualul staff ne poate aduce satisfacţii şi performanţe“, a declarat Pavel Badea, pentru GdS.

Exit mobile version