Acasă Sport Fotbal Ploaie de goluri pe „Extensiv”. „Satelitul” Craiovei s-a distrat cu Pucioasa

Ploaie de goluri pe „Extensiv”. „Satelitul” Craiovei s-a distrat cu Pucioasa

Echipa secundă a Universităţii Craiova a înregistrat o victorie concludentă, scor 6-1, în partida susținută astăzi, pe stadionul „Extensiv” din Craiova, în fața formației FC Pucioasa. Meciul a contat pentru etapa a 9-a, din Liga a III-a, seria 3.

Jocul de pe Extensiv a debutat cu o ocazie foarte mare a formației oaspete, respinsă de la vinclu de Marinescu. În minutul 12, la faza imediat următoare, pe contraatac, Marius Briceag a deschis scorul pentru „satelit”, după o acțiune personală. Din acel moment, jucătorii Craiovei au făcut spectacol pe teren. Mihai Roman (30) și Luis Nițu (31, 42) au dus scorul la 4-0 după doar 45 de minute.

Partea a doua a meciului a regăsit-o tot pe Universitatea în atac. Mihai Roman a reușit să mai puncteze de două ori în repriza secundă, în minutele 49 și 60, iar scorul a căpătat proporții. „Alb-albaștrii” au luat piciorul de pe accelerație pe final de joc, iar în minutul 83, Narcis Marina a marcat golul de onoare pentru FC Pucioasa, cu un șut de la 20 de metri. S-a încheiat 6-1 pentru „satelitul” Craiovei, care ajunge la cea de-a cincea victorie din acest campionat.

Universitatea II Craiova: Marinescu – Borța, Hreniuc, Piciu, Briceag – Țegle, I. Popescu, O. Popescu, Danciu – Nițu, Roman. Antrenor: Adrian Iencsi.
Au intrat: Dobre, Trancă, Juncu, Niţuică.

FC Pucioasa: Stanciu – Grigorescu, Marina, Georgescu, Parghel – Neacșu, Grigore, Marmandiu, Nisipeanu – Tilică, Iamanpache. Antrenor: Romulus Ciobanu.
Au intrat: Ilie, V. Roman, Diţă.

În următoarea etapă, Universitatea II Craiova se va deplasa la Blejoi. Partida este programată vinerea viitoare, de la ora 15.00.

Vezi ce a declarat antrenorul Craiovei, Adrian Iencsi, după 6-1 cu FC Pucioasa!

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Ieşiţi la joc, nu staţi la noroc!

Exit mobile version