Acasă Sport Fotbal Liga 3 / Claudiu Ştefan şi Aurel Lupu au ţinut-o pe CSO...

Liga 3 / Claudiu Ştefan şi Aurel Lupu au ţinut-o pe CSO Filiaşi în joc

Formaţia doljeană CSO Filiaşi nu a reuşit decât un rezultat de egalitate în partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Fortuna Becicherecul Mic. A fost 3-3 în jocul din runda a 9-a din Liga a III-a, seria 4, asta după un meci antrenant, dar cu destule greşeli individuale.

Gazdele au deschis scorul prin Claudiu Ștefan, care a reluat cu capul imparabil, de la 6 metri, o centrare venită dintr-un corner de pe partea dreaptă, de la Almic (‘3, 1-0).

Oaspeții au egalat prin Dacian Bîrză, care a reluat simplu, de la 8 metri, o centrare din dreapta (’25, 1-1).

CSO a reintrat în avantaj după o fază identică cu cea de la prima reușită. De data asta a centrat din corner Armăselu, iar Claudiu Ștefan s-a înălțat și a lovit mingea cu capul, imparabil pentru portar (’30, 2-1).

Ca un făcut, oaspeții au egalat imediat, prin Andrei Hodiș, cu o reluare din centrul careului (’32, 2-2).

S-a mers cap la cap şi după pauză

Becicherecul a preluat avantajul grație lui Oancia, care a pus latul de la 10 metri la o minge venită din transversală, după o reluare a lui Bîrza (’64, 2-3).

Gruparea doljeană a revenit la cârma jocului și a egalat prin Aurel Lupu, tot în urma unei lovituri de cap (’78, 3-3).

CSO Filiași: Sorin Munteanu – Marius Almic (’68, Laurențiu Moț), Robert Vulpe, Aurel Lupu, Fabian Crușoveanu – Stefan Kovari, Cosmin Calu, Claudiu Ștefan (’86, Alex Baciu), Ion Crețu (’77, Alex Mirescu) – Alex Armășelu, Claudiu Ghighilicea. Antrenor: Gigi Ciurea.

Becicherecul Mic: Cătălin Costoaie – Darius Lucian, Ionuț Soare, Marius Toma, Claudiu Roșie – Costel Zurbagiu, Ovidiu Oancia, Răzvan Cluci – Andrei Hodiș, Dacian Bîrza (’86, Anagor Ifeany), Zoran Radu (’61, Marco Giuricici). Antrenor: Vasile Luţă.

Cartonașe galbene: Vulpe ’30, Cretu ’40 / Toma ’30, Soare ’68.

Au arbitrat: Mădălin Alexandru Dumitru – Mădălin Prioteasa, Cristian Cosmescu (toţi din Piteşti).

Observator: Florin Oglindoiu (Severin), Ioan Filip (Slatina).

În urma acestui rezultat, CSO Filiaşi ocupă locul 10, cu 11 puncte, iar în etapa viitoare va evolua la Progresul Pecica.

Exit mobile version