Acasă Sport Fotbal România U21 – Ucraina U21, scor 3-0. Mihăilă a debutat la „tineret“

România U21 – Ucraina U21, scor 3-0. Mihăilă a debutat la „tineret“

Naționala de tineret a României s-a impus categoric, cu scorul de 3-0, în fața formației Under 21 a Ucrainei. Meciul de pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești a contat pentru etapa a 3-a din grupa 8 a preliminariilor CE din 2021.

Golurile formației noastre au fost marcate de Olimpiu Moruțan (75) și Adrian Petre (80, 90+4).

Partida România U21 – Ucraina U21, scor 3-0, a fost transmisă în format live text de către GdS, iar momentele importante le regăsiți mai jos.

Declarații după meci:

„Mă bucur pentru România. Aveam mari emoții pentru acest meci că poate nu vom reuși să îi ridicăm pe băieți la un nivel ridicat de concentrare. Nu le pot transmite decât felicitări. Pentru mulți era vorba și de acel moment care a avut loc cu un an în urmă. Am fost un grup unit, aici s-a făcut diferența. ntre România, Ucraina și Danemarca. Fără punct sau puncte cu Irlanda de Nord înseamnă că am făcut risipă de efort“, a declarat selecționerul Mirel Rădoi.

„M-am bucurat că am căzut cu Ucraina și mi-am dorit toată săptămâna să joc. M-am poregătit foarte bine. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să le câștigăm“, a afirmat Olimpiu Moruțan.

Tot astăzi, Danemarca U21 a învins cu 2-1 Irlanda de Nord, iar Finlanda U21 a surclarat Malta, cu 4-0.

Clasament:

În etapa viitoare, România U21 va întâlni luni, 14 octombrie, de la ora 20.30 (Pro TV), pe stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari, pe Irlanda de Nord U21. Tot luni Finlanda U21 va juca împotriva Danemarcei U21 de la ora 19.00.

Final de meci: România U21 – Ucraina U21 3-0 (live text).

Min. 90+4, 3-0: gooooollll România: Adrian Petre a reușit un gol frumos, după ce i-a suflat mingea lui Milovanov, a ridicat mingea și peste portar, apoi a împins balonul în plasă de la un metru.

Min. 90+3: Andrei Vlad a primit galben pentru tragere de timp.

Min. 90: partida va fi prelungită cu 4 minute.

Min. 89: Mihăilă a fost la un pas să ridice scorul de la 3-0.

Min. 88: Cheberko a șutat mulț peste poartă.

Min. 85: cartonaș roșu pentru Marius Marin, după o intrare dură.

Min. 84: schimbare România: Denis Man i-a lăsat locul lui Marin.

Min. 81, 2-0: goooollll România: Mihăilă a reluat cu umărul o centrare de pe dreapta, portarul a respins până la Adrian Petre, iar acesta nu a greșit ținta de la câțiva metri.

Min. 78: schimbare Ucraina: a ieșit Chech și a intrat Alibekov.

Min. 76: schimbări în echipa României: au ieșit Moruțan și Ganea, au intrat Olaru și Adrian Petre.

Min. 75, 1-0: goooollll România: Olimpiu Moruțan a deschis scorul după ce a deviat cu piciorul o centrare a lui Radu Boboc de pe partea dreaptă.

Min. 71: schimbări în echipa Ucrainei: au ieșit Lednev și Rusyn și au intrat Mudryk, respectiv Supriaha.

Min. 63: Tsitaishvili a fost avertizatcu galben pentru un fault la mijlocul terenului.

Min. 62: schimbare România: Vali Mihăilă intră în locul lui Drăguș și debutează astfel la reprezentativa de tineret.

Min. 60: Vlad a scăpat fără gol primit după o ieșire greșită la Tsitaishvili și o reluare peste a lui Shaparenko.

Min. 58: schimbare Ucraina: a ieșit Topalov și a intrat Tsitaishvili.

Min. 56:Topalov a scăpat pe partea stângă, dar a șutat peste poarta lui Vlad dintr-o poziție foarte bună.

Min. 53: Chindriș a reluat cu capul o centare venită dintr-un corner de pe dreapta, dar portarul a respins de sub transversală.

Min. 52: Man a șutat puternic, dar pe mijloc, pe direcția portarului, acesta nu a reușit să rețină, iar Oaidă a fost la un pas să deschidă scorul.

Min. 49 Lednev a șutat în bară dintr-o lovitură liberă de 18 metri.

Partida a fost reluată.

Min. 45: arbitrul a fluierat finalul primei părți, una destul de săracă în ocazii de poartă.

Min. 42: defensiva noastră a funcționat bine, Ucraina nereușind să-și mai creeze nicio ocazie notabilă.

Min. 37: Moruțan a executat direct pe poartă un corner de pe dreapta, dar nu l-a surprins pe portar, care a respins fără probleme.

Min. 32: Moruțan a șutat în piciorul unui fundaș advers, mingea a ajuns la Drăguș,dar acesta a luftat în marginea careului mare.

Min. 22: Topalov a irosit o ocazie uriașă, a reluat cu capul puțin pe lângă poartă, de la 8 metri, după o centrare venită de pe dreapta.

Min. 18: George Ganea a șutat slab de la 20 de metri, după o fază confuză.

Min. 14: Tedi Băluță a șutat plasat de la 18 metri, pe lângă poartă.

Min. 12: Moruțan a fost la un pas de a deschide scorul, dar portarul a intervenit și a acordat corner. A urmat centrarea lui Man din corner, dar Drăguș a reluat imprecis.

Min. 5: cele două formații s-au tatonat, fără șă-și creeze ocazii de gol.

A început partida.

Reprezentativa Under 21 a României țintește o nouă calificare la turneul final după cea din acest an. După eșecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, tricolorii mici susţin astăzi, cel de-al doilea meci din grupa 8 a preliminariilor Euro 2021. Echipa lui Mirel Rădoi întâlneşte de la ora 20.30, stadion „Ilie Oană” din Ploiești, pe Ucraina, campioana mondială, partidă ce va fi transmisă în format live-text de GdS.

Formaţiile de start:

ROMÂNIA: 1. Vlad – 2. Boboc, 4. Pașcanu, 15. Chindriș, 19. Velisar – 22. Moruțan, 5. Băluță-cpt, 14. Oaidă – 8. Man, 9. Ganea, 10. Drăguș. Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 12. Aioani – 7. Mihăilă, 11. Petre, 13. Ciobotariu, 16. Marin, 17. Olaru, 18. Rațiu, 20. Ciobanu, 21. Neicuțescu.

UCRAINA: 23. Bilyk – 4. Popov, 20. Cheberko-cpt, 3. Bykov – 13. Milovanov, 10. Lednev, 16. Chekh, 6. Shaparenko, 8. Dubinchak – 19. Topalov, 11. Rusyn. Selecționer: Ruslan Rotan.
Rezerve: 12. Kucheruk – 2. Bondar, 5. Smirniy, 7. Kozhushko, 9. Supriaha, 14. Mudryk, 15. Alibekov, 17. Konoplia, 21. Tsitaishvili.

Partida din acestă seară va fi condusă de o brigadă din Polonia. Central va fi Bartosz Frankowski, asistenţi Marcin Borkowski și Jakub Winkler, iar „rezervă“ Tomasz Kwiatkowski.

Exit mobile version