Acasă Sport Fotbal LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga I

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga I

Evoluţia băieţilor lui Victor Piţurcă din meciul cu Poli Iaşi nu a fost apreciată de reprezentanţii LPF (Foto: Alex Vîrtosu))

LPF a anunţat astăzi lista cu jucătorii care au impresionat în runda a 12-a din Liga I. Universitatea Craiova a scăzut în ochii Ligii Profesioniste după jocul mai puţin bun din meciul împotriva formaţiei Poli Iaşi. Astfel, în primul unsprezece al etapei nu se regăseşte niciun jucător al formaţiei din Bănie.

Iată cum arată „unsprezecele“ etapei a 12-a:

PORTAR:

Riccardo Piscitelli (Dinamo) – A fost printre cei mai apreciaţi jucători din derby. A avut cinci intervenţii decisive prin care a închis excelent poarta oaspeţilor. Indiscutabil, este un câştig pentru bucureşteni.

FUNDAŞI:

Andrei Piţian (Chindia) – Transferul său a venit excelent pentru târgovişteni, care nu au primit gol nici în al patrulea meci cu el în defensivă. De remarcat plasamentul foarte bun.
Bradley Diallo (Poli Iaşi) – Deşi runda precedentă a avut o evoluţie mai puţin reuşită, Mihai Teja a crezut în el şi l-a titularizat din nou, iar prestaţia sa a fost la înălţime. 
Iulian Cristea (FCSB) – A revenit la forma din toamna sezonului trecut. Cu el în centrul defensivei, roş-albaştrii au primit doar două goluri în ultimele cinci meciuri din campionat.
 

MIJLOCAŞI:

Mihai Roman I (FC Botoşani) – Introducerea sa pe teren a schimbat în bine jocul botoşănenilor. Acesta a marcat golul prin care elevii lui Marius Croitoru au salvat un punct.
Dan Nistor (Dinamo) – A depus un efort fantastic pe durata partidei. A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de vizitatori. A pasat decisiv la golul dinamoviştilor.
Cosmin Matei (Viitorul) – A marcat un gol care, cu siguranţă, se va afla la final printre cele mai frumoase înscrise în sezonul 2019-2020. S-a integrat rapid în sistemul gândit de Gheorghe Hagi.
Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan) – Este unul dintre cei mai buni jucători transferaţi în CASA Liga 1 la startul sezonului! A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are două pase decisive şi un penalty scos.
 

ATACANŢI:

Rivaldinho (Viitorul) – Brazilianul constănţenilor a înscris pentru a patra oară în sezonul actual. Este un jucător cu gleznă fină, care se pliază perfect pe stilul de joc practicat de dobrogeni.
Andrei Cristea (Poli Iaşi) – În ciuda vârstei, rămâne acel atacant capabil să profite de orice ocazie pentru a marca. Aşa a făcut-o şi la Craiova, unde a înscris pentru a 102-a oară în Liga 1.
Florinel Coman (FCSB) – A marcat din nou în eternul derby, meci în care a fost cel mai bun jucător al roş-albaştrilor de pe teren. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
 

ANTRENORUL ETAPEI:

Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) – S-a impus în duelul „Generaţiei de Aur” cu un joc rapid, prin care a destabilizat apărarea adversă. Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza de vară, Hagi a format o nouă echipă competitivă, care se află printe candidatele la titlu din acest sezon.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează şi: Fotbal / Sorin Cârţu, la „Repriza de Sud“

Exit mobile version