Acasă Sport Fotbal CSO Filiaşi şi-a propus să nu piardă la Cermei

CSO Filiaşi şi-a propus să nu piardă la Cermei

Florin Spânu este mulţumit de modul cum joacă formaţia CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia antrenată de Gigi Ciurea, CSO Filiaşi, întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, pe Gloria Lunca-Teuz Cermei. Partida contează pentru etapa a 6-a din Liga a III-a, seria 4. Doljenii încearcă să-şi găsească ritmul, deoarece parcursul de până acum a fost oscilant. Acest lucru s-a datorat în mare măsură faptului că echipa a evoluat în deplasare meciurile considerate pe teren propriu, şi asta pentru că stadionul din Filiaşi încă nu este gata.

Preşedintele clubului doljean, Florin Spânu, a declarat pentru GdS că se fac eforturi mari pentru ca jocul din runda viitoare, cu Cetate Deva, să se joace la Filiaşi. Până atunci, acesta are încredere că Aurel Lupu şi colegii săi vor înregistra un rezultat bun la Cermei.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu. Gloria este o echipă care a început prost campionatul şi acum văd că merge foarte bine. Dar mergem încrezători la Cermei şi cu obiectivul de a obţine un rezultat pozitiv. Sunt convins că echipa va juca bine şi ne vom întoarce măcar cu un punct. Nu sunt probleme de lot, iar asta mă bucură mult. Gigi Ciurea poate alinia cel mai bun unsprezece“, a declarat Florin Spânu.

Tot în seria 4 a Ligii a III-a, celelalte formaţii din Oltenia vor evolua după următorul program: CS Hunedoara – FCU Craiova, ACS Poli Timişoara – Flacăra Horezu şi Progresul Pecica – Viitorul Dăeşti.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, în finala de la Taşhkent după un meci perfect cu Zavatska

Exit mobile version