Acasă Sport Fotbal Mihai Roman, prezent în „unsprezecele“ LPF din etapa a 8-a

Mihai Roman, prezent în „unsprezecele“ LPF din etapa a 8-a

LPF a anunţat astăzi echipa etapei a 8-a, iar printre remarcaţii membrilor forului se numără şi Mihai Roman. El este autorul golului doi al Universităţii Craiova din confruntarea cu FC Voluntari, din Ilfov, câştigată cu 2-1 de olteni.

Iată cum arată echipa etapei a 8-a:

PORTAR:

Cristian Bălgrădean (FCSB / 31 de ani). – A depus un efort fantastic şi a rezistat pe teren chiar dacă s-a accidentat pe durata jocului. A contribuit la succesul bucureştenilor cu patru intervenţii decisive.

FUNDAŞI:

Alexandru Măţel (FC Hermannstadt / 29 de ani) – Aflat la ultimul meci în tricoul sibienilor, a purtat banderola de căpitan şi s-a comportat ca un lider, conducându-şi echipa spre al treilea succes din acest sezon.
Marius Constantin (Gaz Metan / 34 de ani) – În ciuda vârstei, forma sa este una de invidiat. A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă!
Risto Radunovic (Astra / 27 de ani) – Căpitanul giurgiuvenilor a depus un efort consistent pe toată durata partidei. A marcat de două ori, contribuind astfel decisiv la victoria Astrei.

MIJLOCAŞI:

Adi Popa (FCSB / 31 de ani) – Întors în CASA Liga 1 la echipa sa de suflet, a alergat mult şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de roş-albaştri. A marcat şi un gol, al 26-lea în 185 de meciuri disputate pe prima scenă.
Dan Nistor (Dinamo / 31 de ani) – Revenirea căpitanului după accidentare reprezintă marele câştig al dinamoviştilor. A pasat din nou decisiv, pentru 59-a oară în 10 sezoane pe prima scenă, capitol la care este lider detaşat printre jucătorii activi!
Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani) – Chiar dacă feroviarii clujeni au pierdut, mijlocaşul şi-a continuat parcursul foarte bun din acest start de campionat. A marcat de două ori şi a ajuns la șase goluri, trei pase decisive şi un penalty scos în șapte jocuri!
Reagy Ofosu (FC Botoşani / 27 de ani) – S-a integrat repede în lotul moldovenilor şi a devenit un jucător de bază. A marcat primul său gol în CASA Liga 1.

ATACANŢI:


Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 27 de ani) – Experienţa cumulată în campionatul italian se simte în atitudinea din teren. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă şi a scos un penalty.
Jakub Vojtus (Academica / 25 de ani) – Transferul slovacului se dovedeşte a fi unul câştigător. Acesta a ajuns la patru reuşite în campionatul României, fiind principalul om de gol al ilfovenilor.
Mihai Roman II („U” Craiova / 27 de ani) – Introducerea sa pe teren după prima jumătate de oră a schimbam total jocul oltenilor. A înscris pentru a treia oară în tricoul alb-albaştrilor şi pentru a opta oară în anul calendaristic 2019.

ANTRENORUL ETAPEI:


Duşan Uhrin (Dinamo / 51 de ani) – Cu el pe bancă, dinamoviştii au reuşit pentru prima oară două victorii la rând, succese în urma cărora s-au apropiat la doar două puncte de play-off.

Exit mobile version