Acasă Sport Fotbal LPF a anunţat echipa etapei a 5-a din Liga I

LPF a anunţat echipa etapei a 5-a din Liga I

Bela Fejer a fost desemnat cel mai bun portar al etapei cu numărul 5 Foto: Alexandru Vârtosu
Bela Fejer a fost desemnat cel mai bun portar al etapei cu numărul 5 Foto: Alexandru Vârtosu

LPF a anunţat astăzi lista cu jucătorii care au impresionat în runda a 5-a din Liga I. Universitatea Craiova a scăzut în ochii Ligii Profesioniste după înfrângerea de pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-1. Astfel, oltenii au bifat încă o rundă fără niciun reprezentant în echipa etapei.

Iată cum arată „unsprezecele“ etapei a 4-a din Liga I:

PORTAR


Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani / două jocuri) – A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria reuşită de covăsneni în Bănie. Interesant, în trei dintre cele cinci runde din acest sezon, Sepsi a dat portarul etapei.

FUNDAŞI


Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 25 de ani / 5 jocuri) – A dominat flancul drept, de unde au plecat cele mai multe dintre acţiunile ofensive iniţiate de ilfoveni. În plus, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Bradley Diallo (Poli Iaşi / 29 de ani / 5 jocuri) – Puternicul fundaş al moldovenilor a făcut un joc fără greşeală în centrul defensivei. Cu siguranţă, transferul său este un câştig pentru Poli.
Andrei Mureşan (CFR Cluj / 34 de ani / 5 jocuri, FOTO) – Este singurul integralist din lotul ardelenilor. Şi-a coordonat excelent apărarea şi în acest meci, ardelenii având a doua cea mai bună defensivă din campionat.
Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 4 jocuri) – A făcut excelent faza defensivă, iar urcările în atac au pus mari probleme adversarilor. A reuşit prima pasă de gol în Casa Liga 1.

MIJLOCAŞI


Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 4 jocuri) – Este jucătorul primelor cinci etape pentru CFR. A înscris din nou şi a ajuns la două goluri şi două pase decisive. De când a fost responsabilizat cu banderola de căpitan, forma sa a crescut vizibil.
Nicandro Breeveld (Poli Iaşi / 32 de ani / 3 jocuri) – A câştigat majoritatea duelurilor la centrul terenului, unde a tăiat multe dintre încercările adversarilor de a construi ofensiv. A şi marcat primul său gol în tricoul studenţilor ieşeni.
Bogdan Barbu (Academica / 27 de ani / 5 jocuri) – A marcat un gol frumos, primul în CASA Liga 1, apoi a contribuit decisiv la ultima reuşită a ilfovenilor. A strâns deja trei pase de gol, fiind lider în campionat la acest capitol.
Ovidiu Horşia (Poli Iaşi / 18 ani / 5 jocuri) – Evoluţiile tânărului mijlocaş din acest start de sezon au surprins plăcut pe mulţi microbişti. A fost desemnat pentru a doua oară jucătorul meciului!

ATACANŢI


Stefan Ashkovski (FC Botoşani / 27 de ani / 5 jocuri) – A marcat şi a contribuit la al cincilea meci fără înfrângere bifat de moldoveni. Macedoneanul se înscrie pe lista celor mai bune transferuri din această vară.
Sergiu Buş (Gaz Metan / 26 ani / 5 jocuri) – A marcat singurul gol al meciului. A fost a treia reuşită din acest sezon şi 23-a în 86 de partide disputate în principala competiţie internă din România.

ANTRENORUL ETAPEI


Csaba Laszlo (Sepsi OSK / 55 de ani) – A spart gheața la Craiova. Tactica sa i-a adus lui Sepsi prima victorie din acest sezon după patru remize consecutive.

Exit mobile version