Acasă Sport Fotbal LPF a anunţat echipa etapei a 4-a din Liga I

LPF a anunţat echipa etapei a 4-a din Liga I

LPF a anunţat echipa etapei a 4-a din Liga I, ediţia 2019/2020

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat astăzi lista cu jucătorii care au impresionat în runda a 4-a din Liga I. Cum nici jocul şi nici rezultatul întâlnirii cu Hermannstadt nu au strălucit, „U“ Craiova a bifat prima rundă fără niciun reprezentant.
Iată cum arată „unsprezecele“ etapei a 4-a din Liga I:

PORTAR:

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 36 de ani / 4 jocuri). A fost omul meciului. A avut șapte intervenţii decisive datorită cărora echipa s-a întors la Mediaş cu un punct.

FUNDAŞI:


Mihai Ionuţ Butean (CFR Cluj / 22 de ani / 2 jocuri). Dan Petrescu a insistat pentru transferul său. L-a titularizat rapid, iar rezultatele sunt promiţătoare. A oferit prima pasă de gol în tricoul ardelenilor.
Marius Constantin (Gaz Metan / 34 de ani / 4 jocuri). Experimentatul fundaş a marcat pentru a doua oară în acest campionat. Este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane în principala competiţie internă (18 ediţii).
Ousmane Viera (FC Hermannstadt / 32 de ani / 2 jocuri). A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. A marcat golul primei victorii bifate de elevii lui Constantin Enache în stagiunea curentă.

MIJLOCAŞI:

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 26 de ani / 4 jocuri). Căpitanul sibienilor a depus un efort consistent pe toată durata meciului. A marcat un gol spectaculos, dar şi foarte important în revenirea ardelenilor din repriza secundă.
Andrei Ciobanu (Viitorul / 21 de ani / 3 jocuri). A marcat pentru a doua etapă la rând, tot printr-un şut expediat din afara careului mare.
Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 3 jocuri) – Continuă forma bună din acest început de sezon. A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive.
Valentin Gheorghe (Astra / 22 de ani / 4 jocuri). Este jucătorul începutului de campionat pentru giurgiuveni. A marcat de trei ori şi a reuşit o pasă de gol. El şi Alibec se înţeleg tot mai bine pe teren.

ATACANŢI:

Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 2 jocuri). Decarul clujenilor rămâne şi în acest sezon un pilon de bază în echipa gândită de Dan Petrescu. A marcat o dublă şi a ajuns la 43 de reuşite pe prima scenă.
Daniel Popa (Dinamo / 24 de ani / 4 jocuri). Sebastian Moga s-a dovedit inspirat prin introducerea lui Sorescu şi Popa pe teren. Ultimul a fost omul meciului graţie celor trei goluri marcate.
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 4 jocuri) – A pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A pasat decisiv la prima reuşită a giurgiuvenilor, apoi a marcat golul victoriei.

ANTRENORUL ETAPEI:

Dan Alexa (Astra / 39 ani). A trecut cu bine peste începutul mai greu şi a reuşit a doua victorie la rând. Reconstrucţia echipei dă primele semne pozitive.

Exit mobile version