Acasă Sport Baschet Baschet / Jocul bun aduce și rezultate! SCMU Craiova, mult mai tare...

Baschet / Jocul bun aduce și rezultate! SCMU Craiova, mult mai tare decât Galați

SCMU Craiova a obținut un nou succes important în cadrul seriei 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sâmbătă seară, oltenii s-au impus cu scorul de 80-68 în fața grupării CSM Galați și astfel au urcat pe primul loc în grupă, cu un total de 9 victorii și două eșecuri. Partida a contat pentru etapa a 5-a.

Odată cu venirea lui Panayiotis Yiannaras în Bănie, SCMU Craiova a prestat un joc total diferit față de ce se putea vedea în „era“ Stepanovski. Cu mult mai multă încredere și dezinvoltură, oltenii au jucat excelent în aproapte toate jocurile din această serie 11-18, iar rezultatele se văd. De această dată, cu CSM Galați, craiovenii au făcut legea încă din primele 10 minute. Jocul bun a continuat și în sfertul al doilea, iar Freeman și Sessoms au punctat ori de câte ori au avut ocazia. La vestiare s-a intrat cu un avantaj bun pentru SCMU Craiova, scor 41-29.

Sfert trei de groază, revenire pe final

Revenirea de la cabine a fost de bun augur doar pentru vizitatori. Craiova a făcut unul dintre cele mai slabe sferturi din acest sezon, iar scorul s-a strâns imediat. Crezându-se deja victorioși, alb-albaștrii au irosit avantajul obținut în prima repriză. Înainte de ultimele 10 minute, CSM Galați se afla în avantaj, scor 52-50.

După o muștruluială serioasă primită de la Panayiotis, jucătorii Craiovei s-au trezit și au făcut un ultim act excelent. Diferența înregistrată la pauza mare a reapărut pe tabelă, iar finalul a fost unul perfect. După 40 de minute, tabela a indicat 80-68 pentru SCMU Craiova, care a bifat a patra victorie din seria 11-18 a LNBM.

Pentru SCMU Craiova urmează un nou duel pe teren propriu, săptămâna viitoare cu Laguna Sharks.

Citește și: Volei (m) / Succes de trei puncte la Dej! SCMU Craiova și-a îndeplinit misiunea

Exit mobile version