Acasă Sport Baschet Baschet / Fără pas greşit! SCMU Craiova a plecat după puncte la...

Baschet / Fără pas greşit! SCMU Craiova a plecat după puncte la Constanţa

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova va disputa miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, restanţa cu CSM Contanţa, din runda a 7-a a Ligii Naţionale. Partida este una de mare interes pentru ambele echipe, cu atât mai mult pentru gruparea olteană, care nu are voie să greşească dacă-şi mai doreşte prezenţa în play-off.

SCMU vine după un rezultat amăgitor cu CSU Sibiu, 76-79 în propriul fief. Dezamăgirea mai mare nu vine neapărat doar din cauza eşecului, ci pentru că alb-albaştrii au pierdut, din nou, după ce s-au aflat la conducere o bună parte din meci. Sibiul a bifat cu acea ocazie o victorie extrem de importantă, care a propulsat-o pe locul al 4-lea în serie.

În această săptămână, trupa lui Vitaly Stepanovski are o deplasare lungă, dar importantă la Constanţa. Meciul restant din etapa a 7-a va avea loc miercuri, iar echipa care se va impune va avea o şansă în plus la play-off. Cu doar patru victorii în actuala ediţie, SCMU Craiova ar cam trebui să meargă „ceas“ până la final, dar misiunea nu va fi uşoare. După Constanţa, craiovenii vor mai juca cu FC Argeş, în deplasare, ultimul meci din 2023. Apoi, în ianuarie, vor urma dueluri cu Vâlcea, din nou CSM Constanţa, Tg. Mureş şi Petrolul.

Citeşte şi: Baschet / Dezamăgire în Bănie, bucurie în tabăra Sibiului

Exit mobile version