Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova și-a făcut treaba cu Pitești și continuă lupta...

Baschet / SCMU Craiova și-a făcut treaba cu Pitești și continuă lupta pentru locul 5

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a avut o prestație demnă de lăudat duminică după masă, în Sala Polivalentă, în meciul doi cu FC Argeș Pitești din seria 5-8 a Ligii Naționale. Trupa pregătită de Vitaly Stepanovski s-a impus cu scorul de 91-74 la capătul unui meci în care a condus ostilitățile cap-coadă, iar emoțiile au lipsit pe tot parcursul timpului de joc. Cu acest succes, SCMU aveansează în finala seriei 5-8 și va lupta săptămâna viitoare pentru locul al 5-lea.

Diferența dintre cele două echipe a fost realizată, practic, în primul sfert. Palmi și Cortez au fost de neoprit și au adus punct după punct pe tabelă în dreptul propriei echipe. De partea cealaltă, Argeșul s-a prezentat destul de slab în Bănie, prestația lor fiind una modestă, în special în primul act. Sfertul al doilea a fost câștigat de oaspeți cu 20-19, pentru 47-37 la pauza mare.

Palmi și Cortez au făcut „legea“ pe parchet

Reveniți de la cabine, oltenii au continuat asaltul, iar Palmi a impresionat din toate pozițiile. FC Argeș a fost năucită de acțiunile individuale ale lui Cortez și de arucările precise ale lui Palmi, iar reacția nu a mai apărut. Înainte de ultimele 10 minute, scorul era 72-55, iar învingătoarea era ca și știută. Actul al patrulea nu a adus nimic nou, ci doar un echilibru între cele două echipe și mai mulți jucători tineri pe parchet. Pitești nu a impresionat cu nimic și s-a încheiat 91-74 pentru SCMU Craiova, care pășește meritat în finala seriei 5-8.

Cortez Edwards a fost omul meciului și a strâns 25 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții. Topias Palmi a fost cel mai bun marcator al partidei cu 27 de puncte. 

Citește și: Volei (m) / Uriașă victorie! SCMU Craiova a câștigat la Dinamo și speră la bronz

Exit mobile version