Acasă Sport Baschet Baschet / Victorie la limită, dar cât de importantă! SCMU Craiova face...

Baschet / Victorie la limită, dar cât de importantă! SCMU Craiova face 1-0 cu Pitești

Foto: SCM Craiova

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a câștigat pe muchie de cuțit meciul jucat la Pitești, cu FC Argeș Basketball, scor 56-55. Astfel, în urma acestui succes, alb-albaștrii trec în avantaj în disputa cu piteștenii pentru un loc cât mai bun în seria 5-8.

Meciul din „Trivale“ nu a fost deloc spectaculos, fiind unul în care s-au înscris extrem de puține puncte, iar ratările s-au ținut lanț sub fiecare panou. De partea cealaltă, putem spune că tensiunea a fost prezentă pe tot parcursul celor 40 de minute, fiind un joc disputat, în care diferența a fost stabilită prin mici detalii de joc. Craiova a făcut un prim sfert bun, câștigat cu 22-13, ceea i-a și ajutat să rămână o bună parte de timp în fața gazdelor. Din acel moment a început echilibrul. S-a mers cap la cap și, chiar dacă FC Argeș a câștigat toate celelalte trei sferturi, victoria i-a revenit SCMU-ului, ce-i drept la limită, scor 56-55. De menționat că în ultimul act s-au înscris doar 20 de puncte (11-9 pentru Pitești).

George Blaj-Voinescu a fost cel mai bun marcator al oltenilor, cu 11 puncte și 7 recuperări. Cortez Edwards a fost aproape de triple-double cu 9 puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive. 

Cu acest succes, Craiova face 1-0 în duelul cu FC Argeș și îi așteaptă pe piteșteni în Bănie, la finalul săptămânii, pentru a închide seria. Meciul doi va avea loc duminică, de la ora 16.30.

Citește și: Lupte / Răzvan Pîrcălabu: „Surpriza cea mai plăcută este Alexandra Anghel“

Exit mobile version