Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova a cedat și în meciul doi la Cluj....

Baschet / SCMU Craiova a cedat și în meciul doi la Cluj. Marți, duelul se mută în Bănie!

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a pierdut și meciul al doilea de la Cluj-Napoca, din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet. Campioana UBT a câștigat cu 79-70 și are 2-0 la general, iar acum seria se va muta în Bănie.

Alb-albaștrii au surprins în primul sfert din BT Arena și au condus la un moment dat chiar și cu 20-8. În cele din urmă, după primele 10 minute, oltenii au terminat în avantaj, scor 20-13. Actul secund a fost dezastruos. Băieții lui Stepanovski s-au întrecut în gafe și ratări și au marcat doar 8 puncte. De partea cealaltă, gazdele au profitat de situație și au trecut la conducerea jocului, 42-28. În repriza a doua a întâlnirii Craiova a tot încercat să reintre în meci, dar nu au reușit să se apropie la mai mult de șase puncte. La final, UBT s-a impus cu 79-70 și are prima șansă la calificarea în semifinalele campionatului.

Topias Palmi a terminat meciul cu 14 puncte și 5 recuperări, cu 14 puncte a încheiat meciul și Dimitrije Nikolic, în vreme ce Shawn Hopkins a adăugat 10 puncte.

Meciul al treilea al seriei este programat marți, 18 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova trimite dulelul cu Steaua în decisiv! Prestație excelentă în Bănie

Exit mobile version