Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova, la o aruncare de surpriza campionatului cu UBT...

Baschet / SCMU Craiova, la o aruncare de surpriza campionatului cu UBT Cluj

Foto: UBT Cluj-Napoca

SCMU Craiova a fost extrem de aproape de o surpriză mare la Cluj, cu UBT, în primul meci din play-off-ul LNBM. Formația din Bănie a cedat la mare luptă în duelul cu echipa campioană, scor 81-86, dar rămâne cu un joc foarte bun și cu un moral pozitiv înainte de partida a doua.

Atitudinea trupei lui Stepanovski a fost una excelentă și au demonstrat că se poate și împotriva giganților. După ce primele două acte au fost câștigate de gazde, cel de-al treilea parțial a aparținut Craiovei. Palmi, Cortez și Nikolic au făcut ca meciul să capete suspans, iar înainte de ultimele 10 minute scorul era 63-63.

Ultimele zece minute au fost echilibrate, cu un final de muchie de cuțit, dar și cu o șansă uriașă de victorie în mâinile lui Hopkins. Cu trei secunde înainte de final, jucătorul Craiovei a rămas singur în zero grade, dar aruncarea sa nu a găsit ținta. Pe recuperare, clujenii au obținut fault și au închis meciul.

Stefan Bircevic a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 24 de puncte, iar Patrick Richard a totalizat 20 de puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. La Craiova s-au remarcat Topias Palmi (22 de puncte), Cortez Edwards (19 puncte, 10 pase decisive) și Dimitrije Nikolic (14 puncte).

Meciul al doilea va avea loc vineri, 14 aprilie, de la ora 19:00, tot în BT Arena.

Citește și: Cupa României / Diferența e mare! „U“ Craiova nu a avut ce să-i facă echipei din Suceava

Exit mobile version