Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova debutează în play-off pe terenul campioanei UBT Cluj

Baschet / SCMU Craiova debutează în play-off pe terenul campioanei UBT Cluj

SCMU Craiova a încheiat pe locul al 7-lea Top 10 LNBM, iar acum este nevoită să se dueleze cu UBT Cluj în faza play-off-ului. Primele două dispute vor avea loc în Ardeal, meciul al treilea la Craiova, în timp ce al patrulea duel, dacă ar fi nevoie de el, s-ar disputa tot în Oltenia. În fine, dacă se va ajunge într-un decisiv, campioana României va beneficia de terenul propriu. Până atunci, meciul 1 al întâlnirii va avea loc miercuri, de la ora 19.00, iar clujenii pornesc drept favoriţi cerţi.

Dacă UBT Cluj a câştigat super-duelul cu CSM Oradea, din ultima rundă a campionatului regular, cei de la SCMU Craiova nu s-au descurcat prea bine în faţa Voluntariului. Oltenii au cedat pe teren propriu, scor 77-87 şi astfel au încheiat pe poziţia a 7-a. De eşecul lor a profitat CSU Sibiu, care s-a impus la Constanţa şi a urcat pe cinci în clasament, în timp ce Piteşti a rămas pe şase.

Craiova nu a avut câştig de cauză în acest sezon împotriva campioanei României, în faţa cărei a cedat de trei ori, o dată în Cupă şi de două ori în campionat.

Citeşte şi: Volei / SCMU Craiova, eşec cu Steaua în semifinalele Diviziei A1. Joi, meciul se mută în Bănie

Exit mobile version