Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova, victorie lejeră cu Laguna București în Cupa României

Baschet / SCMU Craiova, victorie lejeră cu Laguna București în Cupa României

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au câștigat categoric duelul cu Laguna București din grupa B a Cupei României. Scorul final al confruntării a fost 85-59, iar gruparea bucureșteană este eliminată din competiție, în timp ce alb-albaștrii sunt aproape de calificarea în Final Eight.

Primul și ultimul sfert au adus momente de echilibru între cele două formații, oltenii dominând în schimb restul partidei. Bucureștenii au câștigat primul interval, scor 14-12, dar au urmat două sferturi spectaculoase ale Craiovei, care s-a impus la scor, 24-12, respectiv 27-11. Actul al patrulea nu prea a mai avut o importanță aparte, pentru că învingătoarea se cam stabilise într-o oarecare măsură, iar jocul a fost deschis. S-a încheiat 85-59, iar SCMU se pregătește acum de următorul joc, ultimul al anului, cu Athletic Constanța.

Topias Palmi a fost cel mai bun marcator al confruntării și a terminat cu 30 de puncte. Dimitrije Nikolic și Cortez Edwards l-au urmat cu câte 12 puncte.

Ultimul meci al Grupei B din Cupa României, cel dintre Craiova și Athletic Constanța, are loc vineri, 30 decembrie, de la ora 17.00.

Citește și: Stanciu şi Curmenţ – fericite pentru victorie, Tadici – total nemulţumit

Exit mobile version