Acasă Sport Baschet Baschet / Continuă seria bună! SCMU Craiova a bifat victoria și la...

Baschet / Continuă seria bună! SCMU Craiova a bifat victoria și la Miercurea Ciuc

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova trece printr-o perioadă foarte bună, în special în campionat, acolo unde a obținut sâmbătă seară cea de-a treia victorie consecutivă. La Miercurea Ciuc, oltenii s-au impus cu scorul de 83-78 la capătul unui meci destul de disputat, dar în care valoarea și-a spus cuvântul pe final. Partida a contat pentru etapa a 10-a din LNBM.

Craiova a început mai bine partida, dar gazdele au echilibrat imediat jocul și chiar au trecut și în față pe tabelă după primele cinci minute. La finele primului sfert scorul era unul destul de surprinzător, 19-13 pentru Ciuc, dar oltenii aveau să revină, așa cum era și normal. În actul secund, alb-albaștrii au înscris 27 de puncte, au primit doar 12, iar la vestiare au intrat cu un avantaj destul de bun, de 9 puncte, scor 40-31.

După pauză a intervenit un pic relaxarea în jocul Craiovei, iar gazdele au încercat pe cât posibil să revină. Sfertul trei a adus 46 de puncte, iar Ciucul s-a mai apropiat puțin înainte de ultimele 10 minute, 62-55. Chiar și actul al patrulea a fost câștigat de Miercurea Ciuc, scor 23-21, însă insuficient pentru a obține ceva. S-a încheiat 83-78 pentru Craiova, care are moralul excelent înaintea super-duelului cu Porto, din grupele FIBA.

Cu această victorie, gruparea olteană are 14 puncte în campionat după nouă meciuri disputate. Pentru SCMU Craiova va urma meciul istoric cu Porto, din prima etapa a grupei I din FIBA Europe Cup. Meciul va avea loc miercuri, în Sala Polivalentă, de la ora 19.00.

Citește și: Gala Sportului Doljean şi-a desemnat câştigătorii pe anul 2022

Exit mobile version