Acasă Sport Baschet Baschet / Se poate și în campionat! SCMU a câștigat meritat cu...

Baschet / Se poate și în campionat! SCMU a câștigat meritat cu Tg. Jiu

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au câștigat, duminică seară, în Polivalenta din Bănie duelul cu TG. Jiu, scor 89-75, în etapa a 8-a din LNBM. Formația craioveană ia astfel o gură de oxigen după rezultatele destul de modeste din campionat înregistrate până în prezent.

Chiar dacă adversarul de duminică nu a obţinut niciun punct în campionat până în prezent, SCMU a avut ceva emoții, în special în primele trei sferturi. Gruparea vizitatoare, cu Porter Troupe la „cârmă“, s-a ridicat la nivelul formației lui Stepanovski în primele 30 de minute, dar apoi, pe final, nu a mai făcut faţă nivelului bun de joc al alb-albaştrilor.

Primul sfert a fost câştigat cu 18-14 de gorjeni, iar apoi craiovenii au revenit şi s-au impus în al doilea act cu aceeaşi diferenţă de puncte, la vestiare intrându-se cu un rezultat de egalitate, 37-37. Surprinzător, oaspeţii s-au mişcat excelent şi în sfertul trei, au punctat din afara semicercului de câteva ori, iar cu 10 minute înainte de final se aflau în avantaj, scor 62-57. Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a evidenţiat în ultimul act, când oltenii au făcut legea pe teren şi au punctat din toate poziţiile. Nikolic a făcut un meci fenomenal, punctând de şapte ori de la mare distanţă, în timp ce defensiva şi-a făcut treaba cu brio, cei de la Tg. Jiu reuşind doar 13 puncte pe final. S-a încheiat 89-75 pentru SCMU Craiova, care se mai saltă puţin în clasamentul Ligii Naţionale

Pentru Craiova va urma, la mijlocul săptămânii viitoare, o deplasare grea la Rapid. Meciul este programat miercuri, la ora 18.00.

Citește și: Volei (m) / Ce meci, ce victorie! SCMU Craiova a distrus Zalău, chiar în Sălaj

Exit mobile version