Acasă Sport Baschet Ne pregătim de meciul cu Crailshiem în Mall! Eveniment special în această...

Ne pregătim de meciul cu Crailshiem în Mall! Eveniment special în această seară!

Foto: SCM Craiova

Se apropie ziua în care baschetbaliștii de la SCMU Craiova vor da piept cu Crailsheim Merlins în Sala Polivalentă, în etapa a 5-a din grupele FIBA Europe Cup, dar, până la startul acelei partidei, clubul din Bănie a stabilit un eveniment deosebit pentru fani!

În această seară, de la ora 19.00, în Electroputere Mall, „eroii“ victoriilor fantastice din FIBA Europe Cup așteaptă să joace baschet cu fiecare dintre fanii echipei! Terenul de baschet va fi instalat la locul care trebuie, vor fi concursuri, autografe, poze, totul pentru a fi mai aproape de cei ce iubesc baschetul craiovean. Bineînțeles, jucătorii îi vor și invita pe cei prezenți la eveniment la marele meci cu Crailsheim, de miercuri, ora 19.00.

„𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐯𝐢𝐧 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐬𝐚̆ 𝐣𝐨𝐚𝐜𝐞 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞! Craiova, ne revedem la Electroputere Mall!  În această seară, eroii victoriilor fantastice din FIBA Europe Cup te așteaptă să joace baschet cu tine, începând cu ora 19:00. Teren de baschet, muzică, concursuri, autografe, poze , avem toate elementele unui spectacol. Nu trebuie să lipsești! Miercuri, bifăm o nouă seară europeană victorioasă în Sala Polivalenta Craiova, se arată în comunicatul clubului. 

Citește și: Baschet / SCMU Craiova a „dat de pământ“ cu CSU Sibiu

 

Exit mobile version