Acasă Sport Baschet Baschet / „Olteanul“ Shawn Hopkins, MVP-ul meciului cu Kapfenberg

Baschet / „Olteanul“ Shawn Hopkins, MVP-ul meciului cu Kapfenberg

SCM Universitatea Craiova a bifat al doilea succes din turneul preliminar pentru grupele din FIBA Europe Cup. După cel înregistrat cu gazdele de la CBet Jonava, alb-albaştrii au reușit o nouă victorie, de data aceasta în fața celor de la Kapfenberg Bulls. Scorul acestei dispute a fost 71-55.

Fundașul Hopkins a avut o evoluție foarte bună și a terminat disputa din Lituania cu 21 de puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și un indice al eficienței de +25. Transferat în această vară în Bănie, Hopkins a transformat 8/12 aruncări din acțiune, 4/8 de la distanță și 1/1 de la linia de libere. Doar Cortez Edwards a mai fost în double-digits pentru SCM U Craiova, cu 13 puncte, informează Baschet.ro.

Giordan Watson și-a dovedit calitățile de lider al echipei. Deși a avut doar patru puncte marcate, jucătorul cu dublă cetățenie româno-americană a avut 10 pase decisive. El a mai adăugat 5 recuperări.

SCM Universitatea Craiova va juca pentru calificarea în grupele FIBA Europe Cup vineri, de la ora 19.00, cu estonienii de la BC Kalev/Cramo.

Citeşte şi: Mai e un pas până în grupele FIBA Europe Cup! SCMU Craiova, victorie mare cu Kapfenberg

Exit mobile version