Acasă Sport Baschet SCMU Craiova a învins Rapidul și este pregătită de Final Four

SCMU Craiova a învins Rapidul și este pregătită de Final Four

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci excelent în vederea Final Four-ului Cupei României, de săptămâna viitoare. Trupa lui Michalis Kakiouzis s-a impus pe teren propriu în disputa cu Rapid, scor 96-82, după un joc în care s-a aflat în permanență la conducere. Partida a contat pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

După un început echilibrat de meci, SCMU a reușit desprinderea pe tabelă și nu a mai cedat inițiativa până la final. Qualls și Bogdan Țibârnă au fost în formă de la distanță, în timp ce Robinson și-a făcut treaba de sub panou. La finele primului sfert, Craiova conducea cu 28-19. Actul al doilea a fost câștigat tot de olteni, doar că ceva mai greu, dar diferența de la pauza mare a fost una confortabilă, scor 46-35.

Diferență de valoare vizibilă și după pauză

În partea a doua a meciului, Franklin și Hawley au ieșit la rampă și au dus Craiova la peste 15 puncte în meci. Treptat, oaspeții au încercat să revină sau, cel puțin, să rămân în meci, iar Mosely și Bookert au punctat și de sub panou, și din spatele semicercului. Dacă la finele sfertului trei scorul era 74-56, ultimul act al întâlnirii a fost câștigat de Rapid pe fondul relaxării trupei lui Kakiouzis. Mai mult, tehnicianul elen a introdus pe parchet și sportivii care au evoluat mai puțin, iar la final scorul a fost 96-82.

Pentru SCMU Craiova va urma Final Four-ul Cupei României. Marți, de la ora 20.00, SCMU se va duela lui CSM Galați, în semifinala a doua după Voluntari – UBT Cluj. Marea finală are loc joi, la ora 19.00.

Citește și: Şi mai aproape de trofeu! Begu a trecut de Martincova şi luptă pentru finala din Rusia!

Exit mobile version