Acasă Sport Baschet SCMU Craiova a pierdut la o posesie duelul cu CSU Sibiu

SCMU Craiova a pierdut la o posesie duelul cu CSU Sibiu

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au pierdut, duminică seară, întâlnirea cu CSU Sibiu, din cadrul turneului desfășurat în Bănie. Formația lui Aco Todorov a cedat, scor 70-72, după un meci în care în permanență s-a aflat cu un pas în spatele adversarilor. Mai mult de atât, la capitolul aruncărilor din afara semicercului nu am excelat, iar pe parcurs a fost tot mai greu să reintrăm în meci.

Prima repriză a duelului din Bănie a fost extrem de echilibrată, cele două formații împărțindu-și sferturile. Craiova a început mai bine meciul, dar pe parcurs sibienii au revenit în meci. La finalul primului sfert, diferența în favoarea oltenilor a fost de doar o posesie, scor 21-18. În actul secund, evoluția ofensivă a formației lui Aco Todorov a lăsat de dorit, iar Sibiul a trecut în față pe tabela de marcaj. În cele din urmă, la pauza mare s-a consemnat un avantaj de doar trei puncte pentru formația vizitatoare, scor 35-32.

Și în partea a doua a meciului s-a mers cap la cap. La capitolul trei puncte, cele două formații au dezamăgit, în timp ce la stop-shooturi s-au remarcat Filipovic, de la Craiova și Addison, de la Sibiu. Dacă la finele sfertului al treilea scorul era 55-52 pentru trupa lui Fleșeriu, în ultimele 10 minute tensiunea a fost la cote maxime. Diferența s-a mențiut până până în ultimele două minute, iar Sibiul s-a impus cu 72-70.

Menționăm că jucătorul Craiovei, Dragoș Diculescu, s-a accidentat destul de serios pe final de partidă și riscă o absență îndelungată.

SCMU Craiova: Filipovic (27), Diculescu (10), Pratt (14), Henson (13), Vucic (2), Andrieș, Țibârnă (1), Oprean, Person (3), Cinac, Licurici, Bagairea.

Pentru SCMU Craiova urmează partidele cu Athletic Constanța și CSO Voluntari.

Citește și: Lucian Zlotea: „Trebuia să respectăm statutul de favoriţi“

Exit mobile version