Acasă Sport Baschet Baschetbaliştii au părăsit cupa în sferturi. Eşec la 12 puncte cu Oradea

Baschetbaliştii au părăsit cupa în sferturi. Eşec la 12 puncte cu Oradea

Foto: Tibi Cocora

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut, joi seară, şi manşa retur din sferturile Cupei României cu CSM Oradea. Trupa lui Aco Todorov a cedat cu scorul de 65-77, după un joc fără prea multe realizări. De menţiont că în tur, CSM Oradea s-a impus cu 83-72.

Dacă în primul sfert s-a menţinut echilibrul între cele două combatante, la pauză Oradea a intrat cu un avantaj de şase puncte, scor 40-34. În partea secundă, oltenilor nu le-a mai ieşit jocul, în timp ce echipa lui Cristian Achim s-a distanţat pe tabelă. A fost 77-65 pentru oaspeţi, care s-au calificat şi în acest an în penultima fază a Cupei României.

SCM „U” Craiova: Pratt (9), Diculescu (11), Byrd (3), Năsturescu, Stoyanov (8), Laser (14), Berceanu, Ţibîrnă, Bagairea, Gudul (20).

Omari Gudul a fost cel mai bun marcator al Craiovei, cu un total de 20 de puncte. Tyler Laser a totalizat 14 puncte, în timp ce Dragoş Diculescu a adăugat 11. Căpitanul echipei, Porter Troupe, nu a fost apt pentru acest joc, dar sâmbătă va putea fi folosit de antrenorul Todorov.

Pentru „alb-albaştri” urmează un nou duel cu CSM Oradea, dar de această dată în campionat. Craiovenii au nevoie de victorie pentru a accede în Top 6, în timp ce gruparea bihoreană poate intra în play-off de pe prima poziţie în cazul unui succes. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, din Bănie.

Citeşte şi: Monica Niculescu, în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

Exit mobile version