Acasă Sport Baschet SCM „U” Craiova, prestație sub așteptări. Oltenii au cedat și la Dinamo

SCM „U” Craiova, prestație sub așteptări. Oltenii au cedat și la Dinamo

Foto: Tibi Cocora

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut, luni seară, partida disputată pe terenul formației Dinamo București cu scorul de 80-73. A fost încă o deplasare în care băieții lui Todorov au fost lipsiți de creativitate și de concentrare. Duelul din Sala „Dinamo” a contat pentru etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

La fel ca și în prima deplasare din acest an de la Timișoara, oltenii au avut o primă repriză dezastruoasă, cu foarte multe greșeli atât defensive, cât și ofensive. În primele 10 minute, Dinamo a marcat pe bandă rulantă din afara semicercului, în timp ce craiovenii nici nu au încercat aruncarea de trei puncte. A fost 27-12 în favoarea „alb-roșilor” la finalul primului sfert.

Nici actul secund nu a fost prea bun pentru gruparea din Bănie. Lipsa de concentrare în momentul finalizării i-a taxat pe elevii lui Todorov, care s-au văzut conduși la pauza mare cu scorul de 44-29.

Același scenariu

Reveniți de la cabine, craiovenii au luat atitudine și au început să puncteze aproape din fiecare aruncare. Nikolay Stoyanov a fost cel care a resuscitat formația olteană, cu două aruncări perfecte din afara semicercului. A urmat o perioadă bună și pentru Porter Troupe și Tyler Laser. Aceștia au dus scorul la 57-57 înainte de ultimele 10 minute, după mai multe acțiuni personale.

Finalul meciului nu a fost însă așa cum și l-au imaginat jucătorii Craiovei. Dinamo a prins din nou încredere după reușitele de trei puncte ale lui Milutinovic, cel care a a dus practic de unul singur victoria dinamoviștilor. S-a încheiat 80-73, iar SCM „U” Craiova a înregistrat al doilea eșec din acest sezon.

Dinamo București: Jeremic (14), Badiu (10), Barro (16), Masters (13), Milutinovic (30), Cane (5), Diaconescu, Andrei, Odagiu, Gugino (2). Antrenor: Tudor Costescu.

SCM „U” Craiova: Pratt (11), Diculescu (3), Laser (18), Troupe (11), Gudul (9), Petrache, Byrd (2), Năsturescu, Stoyanov (15), Berceanu, Țibîrnă (4), Bagairea. Antrenor: Aleksandar Todorov.

În următoarea etapă, „alb-albaștrii” vor primi vizita formației CS Universitatea Cluj. Partida se va disputa luni, 18 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: SCM Vâlcea a pierdut la Bietigheim, dar rămâne cu şanse de calificare

Exit mobile version