Acasă Sport Baschet SCM „U” Craiova, de neoprit pe propriul teren. Steaua, a treia „victimă”

SCM „U” Craiova, de neoprit pe propriul teren. Steaua, a treia „victimă”

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a obținut duminică seară a treia victorie din trei posibile pe propriul teren în acest sezon. Trupa lui Aleksandar Todorov a trecut de Steaua București cu scorul de 83-77 și a încheiat etapa cu numărul 4 pe poziția secundă în clasament, cu 7 puncte.

Primul sfert al meciului a fost la îndemâna „alb-albaștrilor”. Tyler Laser, Porter Troupe și Dragoș Diculescu au luat la țintă coșul advers din afara semicercului. Aceștia au dus Craiova la opt puncte în fața Stelei după primul sfert, 25-17. În actul secund a ieșit la rampă pivotul Craiovei, Omari Gudul. Acesta a punctat spectaculos în mai multe rânduri și a ridicat sala în picioare după câteva slamdunk-uri perfecte. A fost 47-39 la pauza mare.

I-am băgat în joc în sfertul trei

Începutul sfertului al treilea a fost dezastruos pentru craioveni. După un coș de trei puncte al lui Laser în primele secunde de la reluare a urmat o perioadă de 6 minute în care „leii” din Bănie nu au reușit să puncteze pe tabelă. Steaua a revenit în meci și a reușit chiar să treacă în avantaj, 51-50. A fost singurul moment în care formația bucureșteană a trecut la conducerea jocului. În ultima secundă a sfertului, americanul Tyler Laser a reușit un coș de trei puncte care le-a dat încredere coechipierilor săi pentru ultimele 10 minute. 64-61 pentru Craiova indica tabela înaintea ultimului sfert.

Actul al patrulea a fost destul de echilibrat. Steaua a încercat să se aporpie din ce în ce mai mult, dar nu a reușit decât să faulteze de multe ori și să-i trimită pe craioveni la linia de libere. În cele din urmă, gruparea din Bănie s-a impus cu 83-77 și a bifat încă un succes în fața propriilor fani.

Pentru acest joc, tehnicianul Craiovei, Aco Todorov, a folosit următorul lot: Victor Petrache, Durrell Pratt (13), Tyler Laser (16), Russel Byrd (5), Porter Troupe (13), Antonio Năsturescu (3), Nikolay Stoyanov, Ionuț Berceanu, Sabin Bagairea, Bogdan Țibîrnă (2), Omari Gudul (25).

În următoarea etapă, „alb-albaștrii” se vor deplasa la Dinamo București. Partida este programată luni, 11 noiembrie, de la ora 18.30.

Vezi ce au declarat Durrell Pratt și Omari Gudul la finalul partidei cu Steaua București!

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Universitatea Craiova nu i-a făcut faţă Bacăului în Cupa României

Exit mobile version